Jurkjes, jurkjes en nog eens jurkjes

Jurkjes, jurkjes en nog eens jurkjes! Net of heb ik er nog niet genoeg. Een tijdje geleden ontving ik een cadeaukaart van Zalando ter waarde van 100 euro, daar bestelde ik deze leuke jurkjes van. De keuze was nogal moeilijk, Zalando verkoopt heel veel merken waar ik gek op ben: Oasis, Warehouse, Mint&Berry, Even&Odd en Dorothy Perkins. Deze bestelling bestaat vooral uit jurkjes van de Dorothy Perkins, dit is dan ook niet voor niets mijn favoriete merk, al bestel ik de laatste tijd ook steeds meer van Even&Odd. Het leek mij leuk om voor de verandering eens een shoplog te plaatsen waarbij ik de jurkjes laat zien terwijl ik ze aan heb. Dit bleek niet zo`n succes te zijn, over de meeste foto`s was ik niet tevreden. Jurkje nummer 2 en 3 zijn hetzelfde, alleen dan in een andere kleur, dit zelfde jurkje heb ik ook al in het lichtroze. Er hangen al een aantal zwartje jurkjes in mijn kledingkast, maar van zwarte jurkjes heb ik nooit genoeg. Vanaf aankomende week komen er weer een aantal outfits online. Deze jurkjes komen zeer binnenkort terug in een van deze outfit artikelen.
jurkjes-collageJurkjes-jurkjes-en-nog-eens-jurkjes-620x350Jurkjes-Zalando

1. Zwart jurkje
2. Donkerblauwe jurk
3. Lichtblauwe jurk
4. Roze jurk
5. Jurkje met bloemenprint

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.