Weekendje Den Haag

Zaterdag en zondag bracht ik door in Den Haag en Scheveningen. Samen met mijn vriend had ik een weekendje Den Haag geboekt. Toen we het hotel een aantal maanden geleden hadden geboekt, hadden we verwacht dat het dit weekend wel eens mooi weer zou zijn. Helaas viel dit tegen. Door alle haast ben ik zaterdagochtend mijn camera vergeten in te pakken, hierdoor zijn alle foto`s met mijn mobiel gemaakt.

Dag 1
De eerste dag (middag) hadden we gelukkig wel erg mooi weer. Na een bezoekje aan de Primark en Lush hebben we een terrasje opgezocht, uiteindelijk hebben we hier de hele middag gezeten. Natuurlijk verliet ik de Primark niet met lege handen, ik kocht er twee hele mooie blazers en nog een aantal panty/leggings. Bij Lush nam ik een Bath bomb mee voor in het bad van de hotelkamer. Bij inchecken en bekijken van de kamer bleek dat er geen bad en geen ontbijt bij de overnachting zat. Blijkbaar hebben we tijdens het uitzoeken van een hotel, toch het verkeerde hotel geboekt. `s Avonds aten we sushi en hebben we nog een stukje door Den Haag gelopen.Dh weekend
DH 2 DH 1 DH3 Dag 2
We hebben de tweede dag alleen maar regen gehad. De wekker stond om 8 uur zodat we ons klaar konden maken om uit te checken en de tram te pakken naar Scheveningen. In Scheveningen was ik namelijk nog nooit geweest. We hebben er een heerlijk ontbijt gehad. Aan het begin van de middag zaten we weer in de tram terug naar Den Haag. `s Middags stond er nog een massage bij een beautysalon en een high tea op het programma. Ik heb echt een heerlijk weekend gehad, veel leuke dingen gedaan en heerlijk gegeten. Kortom: precies hoe een weekendje weg hoort te zijn! De foto`s in deze blogpost staan in willekeurige volgorde.
DH 4 DH 5

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.