Favoriete outfits van blogger Faye

Deze vlogger/blogger kende ik al een tijdje van haar wekelijkse vlogs en Youtube kanaal. Ik vond altijd al dat ze een hele leuke stijl had. Deze week kwam ik er pas achter dat ze ook nog een blog heeft. Vandaag deel ik dus mijn favoriete outfits van blogger Faye. Ik zou best eens in Faye haar kledingkast willen kijken. Zij draagt natuurlijk heel veel jurkjes en combineert ze op een leuke manier. Haar outfits geven mij veel inspiratie! Nadat ik mijn kledingkast heb opgeruimd, heb ik niet zoveel kleur in mijn kast. Ik vind mijn outfits meestal erg donker, vooral in de herfst. Maar blogger Faye weet precies hoe je donkere items met gekleurde of lichte kledingstukken moet combineren. Zij shopt vooral bij de New Look, Primark, Asos en Topshop. Helaas vind ik hier nooit zulke leuke jurkjes, ik moet haar shoplogs toch wat beter in de gaten houden! Dankzij haar outfits krijg ik meteen zin om weer een reisje naar Engeland te boeken, zodat ik hier weer eens kan gaan shoppen. Zoals jullie inmiddels wel kunnen raden, ben ik helemaal fan van haar stijl. Wat vinden jullie van de onderstaande outfits?
02 03 o1 o4 o5 o6 o7 o8 o9 o10

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.