Weekendje Dusseldorf

Deze zaterdag stond ik erg vroeg op en kon ik genieten van een wel hele mooie lucht. Die ochtend werden wij namelijk opgepikt door mijn schoonouders voor een weekendje Düsseldorf. Wij gingen hier vooral naartoe voor de kerstmarkten, maar hebben hier natuurlijk ook geshopt. Ik had deze stad nog nooit eerder bezocht en zou nu zeker nog wel eens terug willen gaan. In Dusseldorf zitten veel leuke winkels, onder andere de Primark, New Yorker, Forever 21, DM, Lush en Gina Tricot. Wij brachten alleen een bezoekje aan de Primark, Forever 21, DM, C&A en een groot warenhuis. Hierna was het tijd om naar het hotel te gaan om in te checken. ’s Avonds bezochten wij de eerste kerstmarkt en sloten wij de dag af met pizza. Die zondag was het tijd voor de overige kerstmarkten. Kramen vol met kerstballen, decoratie, etenswaren en alles wat maar met kerst te maken heeft. Omdat wij weinig ruimte hebben en onze katten en een kerstboom niet een ideale combinatie zijn, halen wij geen kerstboom in huis. Wanneer je naar zo`n kerstmarkt bent geweest is dat toch wel een beetje jammer. Hieronder zie je een aantal foto`s van het weekendje Düsseldorf en hierna volgt de shoplog van afgelopen zaterdag. De foto`s staan in willekeurige volgorde.
1
2 De Primark werd niet overgeslagen en rechts zie je het resultaat van een dagje shoppen. Die zondag heb ik trouwens niets gekocht.
3 4
Door de kerstmarkt krijg ik meteen helemaal zin in kerst.
Food Food!!!

Shoplog
Die zaterdag heb ik een hele hoop leuke spullen gekocht. Niet alleen voor mijzelf, maar vooral voor de baby. De prijzen van de gekochte spullen weet ik zo niet meer, waar het vandaan komt zet ik er wel bij.
Boxpakjes-van-CA
Dit setje met twee boxpakjes van C&A kon ik niet laten hangen.
Accessoires
De klemmetjes komen bij Primark vandaan, de twee kettingen kocht ik bij Forever 21.
Shoplog-Primark-Dusseldorf Een setje van twee shirtjes van Primark.
Primark-Dusseldorf-aankopen Deze broekjes van Primark vond ik ook erg leuk voor de baby.
Slabben En slabben komen volgend jaar ook zeker van pas.
Mokken-van-Primark Laatst heb ik twee hele grote mokken moeten weggooien. Deze kocht ik ervoor in de plaats.
Blousje-van-Primark Tot slot nam ik ook nog een blousje voor mijzelf mee bij de Primark. Deze wil ik gaan dragen over een zwart jurkje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.