Deze blogposts wil je niet missen

lke ochtend zit ik weer klaar om alle blogs te lezen die ik op dit moment volg. Het rijtje met favoriete blogs is al erg groot, de laatste week/weken zijn er op deze blogs ook nog een hele hoop leuke blogposts online gekomen. Door middel van mijn blog wil ik alles delen wat ik leuk vind, hier horen dus ook de leukste blogartikelen bij! Dit lijstje met favoriete blogposts is erg gevarieerd, van leuke outfits, een hele schattige kat en wat je kunt doen op een luie zondag. De afbeelding hieronder komt van Dina`s blog. Wat voor blogs lees jij het liefste?De-leukste-blogartikelen-2016-620x350

Deze blogposts wil je niet missen:

Milou heeft een wel hele leuke tip voor ons..
Hema heeft namelijk een nieuwe collectie, van deze mooie interieurspullen zet ik zeker een aantal op mijn wishlist!

Dina heeft alle zwangere bloggers van dit moment op een rijtje gezet.
Dit zal niet voor iedereen even interessant zijn, maar wat zijn het er veel! Zelf vind ik het hartstikke leuk om verhalen van alle andere zwangere bloggers te lezen.

Outfit-van-Romy

Een outfit van Romy
Outfits blijven altijd een favoriet, de stijl van Romy vind ik dan ook erg leuk!

Een GEWELDIGE DIY 
Dit is tot nu toe de aller-leukste DIY die ik op een blog ben tegengekomen. Dat Lois creatief was wist ik al, maar ze heeft zichzelf weer overtroffen.

De schattige babykamer van Kelly
Binnenkort neemt ze nog een roomtour op. Deze foto`s beloven al veel goeds, wat een schattig kamertje!

Deze blogposts wil je niet missen
Femke heeft een kat!
Femke van de blog Younique is al een van mijn favorieten. Nu ze een kat heeft, en daar vast en zeker ook veel over gaat schrijven, heb ik nog een reden om haar blog extra vaak te gaan bezoeken. Femke, welkom bij de club van de kattenvrouwtjes!

12 dingen die je kunt doen op een luie zondag
En wie houdt er nu niet van een luie zondag? Alyssa schreef over de 12 leukste dingen die je kunt doen op een luie zondag. Toevallig spendeerde ik afgelopen zondag ook in pyjama, kijkend naar mijn favoriete series. Natuurlijk schreef ik ook een aantal blogartikelen. Herken jij jezelf in dit lijstje?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.