25 weken zwanger

Jullie hebben al heel wat baby aankopen en foto`s van de babykamer kunnen bekijken, maar over mijn zwangerschap heb ik bijna nog niets verteld. Sterker nog, dit is de allereerste zwangerschapsupdate op mijn blog! Tot nu toe heb ik nog niet heel veel bijzonders kunnen vertellen. De komende weken worden er waarschijnlijke groei echo`s ingepland en inmiddels ben ik al over de helft. Wanneer jullie dit lezen ben ik zelfs al 26 weken zwanger.  Het lijkt me leuk om ook nog een blogpost te schrijven bij 30 en 35 weken. Maar eerst is het tijd voor de ‘ 25 weken zwanger’ update.

Tot nu toe gaat het erg goed! Ik heb wel wat last van zwangerschapskwaaltjes en ben snel moe, maar ik mag absoluut niet klagen. Het hoort er allemaal bij! Afgelopen donderdag moest ik naar het ziekenhuis om me te laten testen op zwangerschapsdiabetes. Het suikerdrankje wat je voor deze test moet innemen is wel heel erg vies. Op het moment dat ik deze update schrijf, zit ik nog op de uitslag te wachten, dit duurt namelijk een aantal dagen. Ik hoop natuurlijk heel erg dat de uitslag negatief is! Zodra ik meer weet vertel ik het meteen! Voor mijn gevoel gaat de tijd erg langzaam. Ik kan niet wachten tot ik ben uitgerekend en ben al helemaal verliefd op ons kleine kereltje.25-weken-zwanger-620x350

Aankomende week ga ik samen met Remco naar het gemeentetehuis in Leeuwarden. Wij zien niet getrouwd en hebben geen geregistreerd partnerschap, Remco moet hierdoor het kindje erkennen. Het is handiger om dit voor de geboorte te doen, anders kan hij de baby niet aangeven bij het gemeentehuis zodra hij is geboren. Ons kindje krijgt de achternaam van Remco. De babykamer is zo goed als klaar, alles moet alleen nog worden uitgewassen en er moet nog worden opgeruimd. Sinds een aantal dagen ben ik mij aan het verdiepen in de geboortekaartjes. Ik vind het lastig om iets uit te zoeken, veel kaartjes zijn erg  ‘standaard’. Gelukkig hebben wij nog even de tijd. Ik weet namelijk niet precies wat ik wil en ben nog niets tegengekomen wat goed bij ons past.

Update: De uitslag van de test op zwangerschapsdiabetes is binnen en is gelukkig negatief!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.