Mijn bestelling bij Lush

Toen ik dit weekend bezig was met mijn blog, heb ik nog overwogen om de beauty categorie maar te gaan verwijderen. Ik schrijf hier eigenlijk nooit over, maar vandaag heb ik een Lush shoplog voor jullie. En deze shoplog hoort natuurlijk thuis in deze categorie. Deze winter heb ik weer heel veel last van uitgedroogde handen. Ik kocht verschillende handcrèmes, maar geen een die er goed zijn werk deed. Door een aantal van deze crèmes kreeg ik zelfs heel erg last van jeuk. Er was maar één product wat in het verleden wel heel erg goed hielp en dat is Lemony Flutter van Lush. Uiteindelijk besloot ik om deze toch te gaan bestellen. Lemony Flutter is mijn favoriet van Lush. Ik vind het nog steeds erg grappig dat dit product oorspronkelijk is bedoeld voor je nagelriemen. Volgens mij gebruiken de meeste mensen dit voor droge plekjes. Omdat één product zo weinig is, kocht ik ook nog een bruisbal voor het nachtje Groningen. Binnenkort gaan Remco en ik weer eens een nachtje weg, hier hebben wij een bad en daar maak ik graag gebruik van. En natuurlijk was ik ook erg nieuwsgierig geworden naar de verse maskers van Lush. Bekijk hieronder mijn bestelling bij Lush. Wat is jouw favoriete product van deze winkel?Mijn-bestelling-bij-Lush

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.