Wishlist voor mijn verjaardag

Nog even geduld en dan mag ik 24 kaarsjes uitblazen! Op 18 maart word ik 24 jaar. En nu heb ik natuurlijk weer een goede reden om mijn favoriete wishlist van het jaar op te stellen, namelijk de wishlist voor mijn verjaardag. Bekijk hier mijn wishlist voor mijn 23ste verjaardag. Ook dit jaar staan er veel kleinere dingen op mijn wishlist. Mijn verjaardag vier ik dit jaar waarschijnlijk ook niet te uitgebreid. Ik nodig mijn ouders, broertjes, schoonouders en pake en beppe (opa en oma) uit. Daarnaast komen er nog 3 hele goede vriendinnen langs en that`s it! Het allergrootste cadeau dit jaar krijg ik natuurlijk in mei 🙂Wishlist-voor-mijn-verjaardag

Wishlist-voor-mijn-verjaardag-blog

1. Deze leuke chicklits
Ik ben een groot fan van de boeken van Belinda Jones. De titels: Winters wonderland, Een sprong in het diepe en Hello Hollywood heb ik nog niet gelezen. Ze heeft een heerlijke schrijfstijl en in al haar boeken is de hoofdpersoon op reis. Dit zijn boeken om heerlijk bij weg te dromen. Het duurt niet lang meer voordat ik klaar ben met school, ik heb dus straks lekker veel tijd om te lezen voor de baby geboren wordt.
2. Haarmasker
Een haarmasker is een van mijn favoriete verzorgingsproducten, dit vind ik altijd leuk om cadeau te krijgen.
3. Body mist van Therme
Hetzelfde geldt voor de bodymist van Therme. Deze gebruik ik momenteel liever dan bodylotion of parfum. De geur ‘Zen white lotus’ stond ook op mijn vorige wishlist.
4. Douchefoam van Kruidvat
Deze geur ruikt precies naar Manoi de Tahiti, de populaire lijn van Yves Rocher.
5. Leuke haarclips
Wanneer de baby er is, kan ik mijn haar niet meer los gaan dragen. Een staart vind ik mijzelf niet heel mooi staan. Leuke haarclips lijken mij dus de perfecte oplossing.
6. Leuke plant of grote cactus
Wij hebben nog een erg klein boekenplankje in de woonkamer. Op dit moment is die leeg, het leek mij leuk om hier een mooie plant of leuke cactus op te zetten.
7. Kussens of kussenhoes
Ik ben erg blij met mijn roze zachte kussens die nu op de bank liggen, maar het lijkt me ook wel eens leuk om deze af te kunnen wisselen.
8. Geurkaarsen
Vooral die van de Hema vind ik heel erg lekker!
9. Een leuk dekbedovertrek
Ik hou van leuke dekbedovertrekken, vooral als ze een bloemenprint, stipjes en veel kleur hebben.
10. Plaid
`s Avonds zit ik vaak met een dekentje op de bank, ook wat dekentjes betreft vind ik het erg leuk om af te wisselen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.