30 weken zwanger

Vandaag ben ik precies 30 weken zwanger! De laatste 10 weken zijn ingegaan en ik kan niet wachten tot de uitgerekende datum. Deze laatste 10 weken schijnen altijd het langst te duren. Gelukkig heb ik voor de komende weken genoeg afleiding en gaat de lente bijna van start. Ik hoop dat de tijd hierdoor iets sneller gaat. Volgende week dinsdag heb ik een groei-echo en kunnen we onze baby eindelijk weer eens bekijken! De laatste paar weken gaat het niet heel geweldig. Ik heb ’s avonds en ’s nachts veel last van buikpijn en slaap hierdoor slecht. Afgelopen week heb ik hierdoor ook meerdere malen bij de dokterswacht gezeten. In het begin had de dokter een vermoeden voor blinde darm ontsteking of nierstenen. Er zijn allerlei tests gedaan, hieruit is niets bijzonders naar voren gekomen. Met de baby is alles gelukkig wel erg goed, hij wordt steeds drukker. Wanneer hij beweegt zie je dit nu zelfs aan de buitenkant. Ik wil niet te snel juichen, maar sinds zondag gaat het wel weer goed en heb ik geen last meer van buikpijn. Mijn buik is sinds 25 weken weer een stuk gegroeid, ik heb inmiddels ook aardig last van striae op mijn buik. En eerlijk gezegd kan het mij helemaal niets schelen! Als ons kindje maar gezond is! De laatste jaren droeg ik, wanneer ik ging zwemmen, toch al liever een badpak in plaats van bikini. Hieronder de meest recente foto van mijn buik. Over 5 weken plaats ik weer een nieuwe zwangerschapsupdate op mijn blog! En hopelijk is dat meteen ook de laatste, dan ben ik namelijk alweer 35 weken zwanger.outfit buik zwanger

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.