Fotodagboek #1

Vrijdagmiddag moest ik nog naar stage en daarna had ik vakantie! En deze vakantie zou meteen erg goed beginnen. Zaterdag zouden wij naar de negenmaandenbeurs en zondag op maandag nog één laatste keer met zijn tweeën een nachtje weg. We hadden een kamer geboekt in een erg mooi hotel in Groningen. Dit weekend zou erg leuk gaan worden.. Tot ik vrijdagavond ineens erg last van buikpijn/kramp kreeg. Hierdoor zaten wij zaterdagochtend om een uur of vijf bij de dokterswacht. Werd ik naar huis gestuurd en zaten wij er een aantal uren later weer. Er zijn allerlei testen en onderzoeken gedaan, maar hieruit is niets bijzonders naar voren gekomen. In de loop van de middag is de buikpijn/kramp weer verdwenen. Voor de negenmaandenbeurs was het toen al te laat en aan een nachtje weg had ik ook niet zoveel behoefte meer. Daar ging het leuke weekend, wat een domper! Gelukkig zijn er deze week ook nog een hele hoop leuke dingen gebeurd. Benieuwd wat ik deze week nog meer heb gedaan? Kijk dan mee naar dit fotodagboek, de foto`s staan weer in willekeurige volgorde.My-Super-Sweet-Life-17

Eindelijk weer thuis na een lange ochtend in het ziekenhuis. Die middag kwamen mijn ouders en schoonouders nog even langs met boodschappen en een bloemetje. Zondag stonden de buren voor de deur om te vragen hoe het met mij ging. Ze hadden dit schattige pakje meegenomen voor de baby. Ontzettend lief allemaal!
Fotos-deze-week
k was al bekend met de baby moment kaartjes, maar nu heb je ook selfie kaarten voor wanneer je gaat trouwen. Ik zal ze de komende jaren nog niet nodig hebben, maar vind ze te leuk om niet met jullie te delen. Zaterdag lag alles al klaar voor de negenmaandenbeurs. Zoals je al kon lezen is dit niet doorgegaan. Via een verkoopgroep op Facebook hebben wij op het laatste moment nog iemand anders blij kunnen maken met de kaartjes.
maandag
Een zeldzaam moment, ze zitten nooit samen op de krabpaal! Wat was maandag een heerlijke dag!
Sweet-Life
Dit jurkje had ik vorige week besteld, maar heb ik toch terug gestuurd omdat ik hem net niet leuk genoeg vond. Een nicht van Remco heeft een nestje kittens. Wij hadden een kleine weddenschap hoeveel kittens het zouden worden en wat het geslacht zou zijn. Beide had ik goed gegokt, hierdoor is er een kitten naar mij vernoemd 😛

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.