Aankopen van Hema, Xenos en Kruidvat

In het fotoverslag van maandag hebben jullie gezien dat ik even met mijn vriend de stad in ging. Het was maandag en bij veel winkels gaan dan de nieuwe folders en acties weer in. De voorjaarsvakantie is net van start gegaan, het was dus best druk in de stad. Bij alle babyspullen heb ik mij wonder boven wonder in weten te houden. We kwamen die middag zeker niet met lege handen thuis. Bekijk hier mijn aankopen van Hema, Xenos en Kruidvat.Aankopen-van-Hema

Deze week is er stapelkorting bij Hema. We hadden al een tijdje nieuwe dekbedovertrekken nodig en kozen uiteindelijk voor deze twee. Één met een blauw-witte print en één met een bloemenprint.
Shoplog-Hema
De Hema verkoopt nu ook leuke vetplantjes en cactussen, maar hoe leuk is het om zelf je plantjes te kweken? Je had deze ook met zonnebloemen, hiervoor betaalde ik 2 euro per stuk.
Therme-bodysplash
Ik nam mijn favoriete bodymist van Therme mee bij Kruidvat. Ook op Therme was er korting (1+1 gratis).
Weekendtas-Kruidvat
Mijn weekendtas is vorige maand stuk gegaan. Ik zocht een nieuw exemplaar, deze van Kruidvat vond ik erg leuk. Hij is helaas wel een stukje kleiner dan de vorige.
Mok-van-Xenos
Ik ben weer helemaal gek op thee, dit drink ik dan het liefste uit een extra grote mok. Deze zag ik staan bij Xenos en kon ik vanwege de tekst niet laten liggen.
Jurk-van-Forever-21
Diezelfde dag kreeg ik mijn bestelling van Forever 21 binnen. Door een kortingscode hoefde ik voor dit jurkje nog maar een tientje te betalen. Ik vind de print zo leuk! Hij past wel, maar zit door mijn zwangerschap niet heel erg mooi. Ik bewaar hem dus voor na mijn bevalling.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.