Wat deed ik twee jaar geleden?

Een van de leukste dingen van het bijhouden van een blog is dat je het zelf ook terug kunt lezen. Het is een soort van dagboek, maar dan met foto`s. Wanneer je geen blog hebt, maak je meestal ook een stuk minder foto`s. Dit is namelijk een van de kenmerken van een blogger, wij maken echt OVERAL foto`s van! Mijn huidige blog bestaat nu zo`n 1,5 jaar. Maar hiervoor heb ik ook al een aantal jaar een andere blog bijgehouden. Wanneer ik inspiratie nodig heb, vind ik het leuk om mijn oude blog te lezen. Inmiddels is mijn leven erg veranderd sinds het begin van mijn eerste blog. Zo woon ik alweer bijna twee jaar samen en verwachtten wij in mei ons eerste kindje. Maar wat deed ik twee jaar geleden?

In-de-Fashionista
Twee jaar geleden…
♥  Was ik ook al dol op jurkjes en blazers, plaatste ik iedere dag een artikel op mijn blog en was My Super Sweet Life nog een echte fashionblog!
♥  Gingen wij voor het laatst naar Spanje. Zodra wij de vakantie hadden geboekt, begon de voorpret. Aftellen en leuke jurkjes shoppen voor de vakantie!
♥  Kocht ik mijn 100ste jurkje! Niet te geloven, op dat moment had ik zoveel kleren! Nu hangen er nog een stuk of 20 jurkjes in mijn kast. Misschien ook nog veel, maar naast jurkjes en blazers draag ik niets anders. Destijds deed ik ook nog veel meer miskopen.
Wat-deed-ik-twee-jaar-geleden

♥ Woonden wij nog niet officieel samen, maar had Remco wel net de sleutel van dit appartement en sliep ik er wel erg vaak.
♥ Droeg ik nog regelmatig hakken en kon ik hier zelfs fatsoenlijk op lopen.
♥ Heb ik meerdere malen met verschillende bloggers afgesproken. Dit doe ik helaas nu niet zo vaak meer. Het was altijd erg gezellig, zodra ik thuiskwam van zo`n middagje had ik meteen heel veel blogmotivatie en inspiratie.

Met-angela

♥ Heb ik een tijdje regelmatig gevlogd. Deze heb ik inmiddels allemaal verwijderd, ik voel mij een stuk prettiger bij het bloggen. Vloggen is gewoon niet zo mijn ding!
♥ Droeg ik regelmatig nagellak en lippenstift.
♥ Was mijn haar nog een stuk langer en iets blonder.
♥ Stond ik in de Fashionista!
♥ En… Hadden wij nog geen katten! Ik kan mij inmiddels niet meer voorstellen dat wij hier zonder Kiara en Doerak hebben gewoond.

Twee jaar geleden zag mijn leven er nog heel anders uit. Voordat ik deze blogpost schreef, had ik het idee dat ik niet veel ben veranderd in de afgelopen jaren. Maar wanneer ik mijn oude foto`s en blogposts bekijk, merk ik dat ik toch meer ben veranderd dan ik had verwacht. Over veel dingen denk ik nu anders dan voorheen. Wat hield jou 2 jaar geleden bezig? En ben jij ook in een korte tijd erg veranderd?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.