Voor mijn 25ste..

Binnenkort word ik 24 jaar, deze leeftijd is niet heel bijzonder. Het jaar daarop wel, 25 voelt wel echt als een mijlpaal. Maar gelukkig duurt dit nog een jaar! Dit heeft mij wel aan het denken gezet. Wat zou ik graag voor mijn 25ste willen doen? Ik heb nog (iets meer dan) één jaar om deze ‘doelen’ uit te gaan voeren.

Tineke

Voor mijn 25ste..
Ik heb altijd jong moeder willen worden, het liefste voor mijn 25ste! Als alles goed blijft gaan moet dit zeker lukken! Daarnaast hoop ik een baan te kunnen vinden waarin ik veel plezier heb. Het lijkt mij erg leuk om als gastouder aan de slag te gaan of in een leuke (kleding)winkel te mogen werken. Wat reizen betreft heb ik niet hele spannende dromen. Ik zou nog graag naar Londen, Mallorca en Griekenland op vakantie willen gaan. Helaas gaat dit niet lukken voor ik 25 word. De plannen wat reizen betreft stel ik wel uit tot mijn 30ste. De komende jaren blijven we waarschijnlijk lekker in Nederland, ook hartstikke leuk natuurlijk.

Na de bevalling hoop ik snel weer in mijn kleding te passen. Ik mis mijn ‘oude’ jurkjes nogal! Toen ik een jaar of 16 was, dacht ik dat ik op mijn 25ste toch echt wel een walk in closet zou hebben. Mijn kledingkast staat wel op een aparte kamer, maar laten wij het eerder een opslagkamer noemen.. Het laatste jaar heb ik mijn kleding, accessoires en schoenen flink uitgezocht. Het is lang niet genoeg om een walk in closet mee te vullen. Inmiddels vind ik dat ook helemaal niet erg meer. Ik blijf jurkjes en accessoires heel erg leuk vinden, maar andere dingen zijn nu belangrijker. Tot slot hoop ik dat ik het komende jaar erg blijf genieten van het bloggen (zonder blogdipjes) en dat ik het bloggen kan combineren met mijn toekomstige werk en een baby. Niet hele spannende doelen zoals jullie kunnen lezen. Ik wil vooral genieten van het komende jaar en zoveel mogelijk leuke dingen proberen te doen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.