Fotodagboek #2

Inmiddels zit ik in de 32ste week van mijn zwangerschap, het einde komt steeds dichterbij. Deze week kocht ik nog een boxkleed en kon ik weer een aantal dingen van mijn to do lijstje afstrepen. Nog even en ik ben echt helemaal klaar voor de komst van onze baby. Afgelopen weekend zijn Remco en ik het eindelijk eens geworden over het geboortekaartje. Ik vind hem zo leuk en kan niet wachten tot het moment dat wij hem eindelijk met jullie mogen delen. Deze week deed ik niet veel bijzonders en heb ik vooral genoten van het mooie weer. Ik krijg al helemaal zin in de lente! Benieuwd wat ik nog meer heb gedaan? Kijk dan mee naar de onderstaande foto`s, de foto`s staan weer in willekeurige volgorde. Het wekelijkse fotoverslag staat weer helemaal in het teken van de baby. En aangezien de uitgerekende datum, 11 mei, steeds dichterbij komt, zal hier de komende tijd ook geen verandering in komen!

Morgen ga ik naar de Vrouw beurs in Leeuwarden. Het verslag van vorig jaar lees je hier, ook dit keer zal ik hier weer een blogpost over schrijven en kijk ik erg uit naar deze dag.
Cadeaus
Afgelopen maandag kregen wij deze leuke Nijntje spullen cadeau van vrienden, ik ben hier echt heel erg blij mee!
Taart-hema
Volgende week ben ik jarig! Ik bestelde alvast deze taart voor volgend weekend en at brood met schuddebuikjes. Ik was vergeten hoe lekker dit is!

My-Super-Sweet-Life-18
Gisteren was ik erg moe en heb ik bijna de hele dag in pyjama gezeten en druk aan mijn laatste examens gewerkt. Gelukkig had ik die middag nog heel even tijd voor mijn blog. Ik deed deze week nog een aantal aankopen voor de baby en kon deze eindelijk op de foto zetten. Omdat het te weinig is voor een shoplog, laat ik mijn gekochte spullen hier zien. Wij hadden al een kleed voor in de box, maar eentje extra leek mij wel handig! Deze is van Wibra en kost slechts negen euro.
Aankopen-van-Zeeman
Bij Zeeman kon ik deze twee dingen ook niet laten hangen. Het truitje met vuurtorens vond ik zo schattig! Ik ben gek op spijkerjasjes, wanneer het lente is draag ik ze regelmatig. Voor ons zoontje wilde ik ook graag zo`n stoer spijkerjasje!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.