Vrouw beurs in Leeuwarden

inds 2012 ga ik ieder jaar naar de Vrouw beurs in Leeuwarden. Dit deed ik voorheen altijd met vriendin Miranda, zij kon dit jaar helaas niet. Gisteren heb ik er dus een hele gezellige middag van gemaakt samen met mijn moeder, oma en tante. Wanneer je nog niet bekend bent met de Vrouw beurs, raad ik je aan om eens een kijkje te gaan nemen op de website. Het lijkt wel alsof alle stands ieder jaar wéér leuker worden, ik had het idee dat er nu veel meer stands met leuke interieurspullen stonden dan het jaar ervoor. Door Vrouw beurs ontdek ik ieder jaar leuke nieuwe webshops en winkels. En ook voor de baby waren er genoeg leuke dingen, bijvoorbeeld hippe leggings, mooie kaartjes, schattige knuffels en leuke spullen voor op de babykamer. Zoals jullie kunnen lezen ben ik erg goed geslaagd! In deze blogpost laat ik jullie mijn bezoekje aan deze leuke beurs zien. Volgend jaar hoop ik er zeker weer bij te kunnen zijn!
Vrouw-beurs-Leeuwarden
Ik heb thuis nog even snel iets gegeten en ben toen naar WTC Expo gegaan, dit is het gebouw waar Vrouw beurs altijd wordt georganiseerd.
Beurs-Vrouw-Leeuwarden
Als eerste bezochten wij de modeshow, naast de leuke kleding maken ze hier letterlijk een show van! Op de achtergrond waren meisjes die lucht acrobatiek uitoefenden en de modellen liepen dansend over het podium. Daarna bezochten wij alle stands in de twee zalen.
Plantjes
En natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis! Ik heb de laatste tijd een zwak voor leuke plantjes, deze twee kon ik niet laten staan. Helaas weet ik niet meer bij welke stand ik deze heb gekocht. Eigenlijk zouden alle stands bij elke aankoop even een visitekaartje of folder mee moeten geven.
Aankopen
Dit Friese kaartje en de veren komen van de webshop ‘Gewoon te gek‘. Hier verkopen ze veel meer Friese kaartjes, deze vond ik wel erg leuk en komt op de babykamer te hangen.
Slaapzak-Jolijn
En als laatste deze leuke slaapzak! Deze kocht ik niet zelf, maar kreeg ik van mijn tante. Ik ben er echt ontzettend blij mee en vind hem erg mooi!

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.