Dit kreeg ik voor mijn verjaardag

Wat heb ik een leuk en gezellig (verjaardags)weekend gehad! Zaterdagmiddag kwamen mijn ouders, broertjes, opa en oma en schoonouders op visite en zondag kwamen mijn vriendinnen langs. Ondanks dat zo`n weekend altijd erg gezellig is, ben ik altijd ook blij dat het weer is afgelopen. Vooral nu, ik was zondagavond ook erg moe en ben vroeg gaan slapen. Bij andere blogs vind ik het altijd leuk om te lezen wat de desbetreffende blogger op haar verjaardag heeft gekregen. Ook dit jaar deel ik mijn cadeau`s weer in een blogpost. Dit kreeg ik voor mijn verjaardag, ik ben weer ontzettend verwend en heel erg blij met alle leuke spullen!Verjaardagscadeaus
Iets rond 1 uur ’s nachts werd ik wakker om naar de wc te gaan. Blijkbaar werd Remco hierdoor ook wakker en wilde hij mij meteen feliciteren en het eerste cadeau geven. Erg lief! Het eerste cadeau was een bon om samen pannenkoeken te gaan eten. Heel toepasselijk aangezien het op mijn verjaardag nationale pannenkoekendag was en ik de laatste tijd gek op pannenkoeken ben. Het tweede cadeau van hem was een trolley voor in de keuken. Ik had deze al eerder bij Ikea gezien, maar Kwantum kwam laatst met een nóg leukere variant.
Dit-kreeg-ik-op-mijn-verjaardag
Van mijn schoonouders kreeg ik maar liefst vier cadeaus! Een cadeaukaart van Hema, mini abonnement op ouders van nu, mijn favoriete bodymist en iets voor op de babykamer.
Cadeau-ouders
Verjaardagscadeau
Het boek, wolkenlampje (ook voor op de babykamer), witte rek en de vaas plus bloem kreeg ik van mijn ouders en broertjes.
Cadeau-verjaardag
Zondag kwamen mijn vriendinnen langs om mijn verjaardag te vieren. Van deze cadeau`s ben ik helemaal vergeten foto`s te maken, maar ook van Anouk, Miranda en Freja heb ik hele leuke dingen gekregen. Onder andere een pakketje van Therme, bovenstaande cactusbeeldjes, de mand die op het witte rek staat, een notitieboekje en een zwangerschapsketting.

4 reacties

  1. […] ook nog één, voorlopig heb ik genoeg leesvoer. Wat ik nog meer op mijn verjaardag kreeg kun je hier bekijken. Mijn buik wordt steeds groter, in dit jurkje valt het nog meer op! Deze foto van een […]

  2. […] zou vinden. In deze blogpost laat ik zien wat ik allemaal op mijn verjaardag heb gekregen. Bekijk hier wat ik vorig jaar voor mijn 24ste verjaardag kreeg. Vrijdag, de dag voor mijn verjaardag, kreeg ik […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.