Fotodagboek #3

Momenteel is het weer even iets rustiger op mijn blog. Ik ben namelijk druk bezig met het laatste examen en wil dit nog heel graag afsluiten voor de baby komt. Over iets meer dan twee weken ben ik alweer klaar met stage en heb ik meer tijd voor mijn blog. Tot die tijd probeer ik wel iedere vrijdag een fotodagboek online te zetten. In deze blogpost laat ik jullie zien wat ik afgelopen week heb gedaan. De foto`s staan in willekeurige volgorde.My-Super-Sweet-Life-1

Bij verjaardag hoort taart/vlaai! Ze waren heerlijk, maar voorlopig kan ik geen gebak meer zien..
Blog-diary
Tijdens het boekenfestijn in Leeuwarden kocht ik twee leuke boeken en voor mijn verjaardag kreeg ik er ook nog één, voorlopig heb ik genoeg leesvoer. Wat ik nog meer op mijn verjaardag kreeg kun je hier bekijken.
Deze-week
Mijn buik wordt steeds groter, in dit jurkje valt het nog meer op! Deze foto van een slapende Doerak vond ik erg schattig.
My-Super-Sweet-Life-2
Deze week moest ik weer voor controle naar de verloskundige en stond ik binnen vijf minuten weer buiten. Alles was goed en ik kreeg een aantal flyers mee over de bevalling. Het komt steeds dichterbij, hopelijk is ons zoontje over een week of 6/7 al geboren.
Babykleding
Donderdag ging ik even naar de heropening van V&D, wat een drukte! Ik ben niets leuks tegengekomen en stond binnen en kwartier weer buiten. Hierna kwam ik dit schattige zwembroekje tegen bij Hema. Deze liet ik uiteindelijk toch hangen, maar bij Prenatal nam ik wel dit shirtje met cactusprint mee.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.