Een nieuwe blog en een nieuwe start!

Welkom op mijn nieuwe blog! Voor de meesten is dit een totale verrassing, maar zelf zat ik er al een hele tijd over na te denken. Hoe blij ik ook met mijn oude blog ben, ik vind hem niet meer bij mij passen. My Super Sweet Life, mijn oude blog, is begonnen als een fashion/jurkjes blog. Met de naam had ik nog wel verder gekund, maar op een of andere manier was ik toe aan een nieuwe blog en naam. Vanmiddag heb ik de knoop doorgehakt en heb ik mijn nieuwe blog eindelijk online gezet. Met de lay out ben ik nog wel even bezig, deze zal de komende tijd vast nog iets veranderen. Mijn favoriete blogposts van de afgelopen tijd heb ik meegenomen naar deze blog.Een nieuwe blog een nieuwe start

Nu ik 34 weken zwanger ben en de uitgerekende datum dichterbij komt, ben ik steeds meer gaan nadenken over de toekomst van mijn blog. Bloggen blijft mijn grote hobby, zodra de baby er straks is wil ik er ook absoluut mee door blijven gaan. Alleen dit wil ik wel iets ‘anoniemer’ gaan doen. Mijn blogposts zullen niet veel veranderen en of er van de baby straks veel herkenbare foto`s online zullen komen kan ik jullie nog niet vertellen. Het blijft internet en iedereen kan en mag het zeker lezen, anders zou ik het niet online zetten. In de afgelopen jaren heeft mijn blog in een tijdschrift gestaan en werden mijn winacties regelmatig genoemd op sites die prijsvragen promoten. Natuurlijk vind ik het leuk om zoveel mogelijk lezeressen te hebben, maar ik heb gewoon heel erg de behoefte om opnieuw te beginnen. Back to basics! Een nieuwe blog en een nieuwe start! De blognaam is geïnspireerd op het bovenstaande kaartje. Dit zinnetje spreekt mij erg aan en vond ik een mooie naam voor mijn nieuwe blog.

20 comments

  1. Succes :)! Dat zinnetje komt trouwens uit een kinderboekje ( “Guess how much I love you), daar zal de kaart ook op geinspireerd zijn. Super leuk dat je dat kiest terwijl je nu ook zelf moeder wordt!

  2. Goed dat je de keuze hebt gemaakt om aan deze blog te beginnen. Je blog moet altijd wel meegroeien met jezelf! Leuke naam ook trouwens. 🙂

  3. Wat een verandering in eens! Ik heb mijn naam een tijdje geleden ook veranderd en ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik wens je daarom heeeeel veel succes en plezier met je nieuwe blog

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.