Fotodagboek #4

Deze week heb ik het erg druk gehad met school! Ik was dan ook blij dat ik woensdagmiddag even tijd voor mijn blog kon maken, dat had ik namelijk wel erg gemist! Ik ben een nieuwe blog gestart zodat ik helemaal overnieuw kan beginnen. Vanaf volgende week heb ik het iets rustiger en wil ik weer regelmatig gaan bloggen. De vaste dagen: maandag, woensdag, vrijdag en zondag zullen niet gaan veranderen. Er komt alleen een extra dag bij, vanaf nu wil ik ook iedere zaterdag een blogpost gaan plaatsen. Ik heb voor de komende tijd genoeg leuke dingen om over te gaan schrijven, zo laat ik jullie binnenkort het eindresultaat van de babykamer zien en komt er volgende weer een kleine shoplog online.Opruimen

Ik ben constant aan het opruimen en gooi het liefst alles wat we niet meer nodig hebben weg! Maar…. ik koop er de laatste tijd ook wel regelmatig iets bij! Zo is mijn kast nu weer gevuld met allerlei gekleurde blazers en nam ik alvast slippers mee voor de zomer.
Schelpen

Bij een nieuwe blog hoort ook een nieuwe Facebookpagina. Hier wil ik niet alleen mijn blogartikelen gaan plaatsen, maar ik wil hem ook gebruiken om bijvoorbeeld jullie mening te vragen of om een kijkje achter de schermen te geven.
Dagboek #4
Doordat het nu langer licht is, heb ik al helemaal het gevoel dat het bijna zomer is! Ik vind de winter niet vervelend, maar doordat het vaak vroeg donker is kan ik ’s avonds nooit foto`s maken voor mijn blog. Nu ben ik veel productiever en werk ik ’s avonds ook aan mijn blog.
Pakketje Sans online
Ik mocht iets uitzoeken bij Sans-Online, dit zie je volgende week in een shoplog. Bij het kledingstuk zat een touwtje, deze gebruik/draag ik nooit. Ik zou hem dan ook weggooien tot Kiara ermee begon te spelen!

7 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.