Win een verrassingspakket!

GESLOTEN Na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en ben ik een nieuwe blog begonnen. Dit was toch best een grote stap, ik heb namelijk 4 jaar lang onder de naam ‘My Super Sweet Life’ geschreven. Ik had het gevoel dat deze blog niet langer bij mij paste en was toe aan iets nieuws. Zoals ik in de blogpost van woensdag heb verteld, wil ik mij met mijn nieuwe blog meer gaan richten op het persoonlijke bloggen en lifestyle. Om de start van mijn nieuwe blog te vieren, heb ik een winactie voor jullie! Deze spullen heb ik de afgelopen tijd verzameld, dit pakket past naar mijn mening erg goed bij het nieuwe onderwerp van mijn blog. In de titel is aangegeven dat het om een verrassingspakket gaat, maar na het lezen van deze blogpost is de verrassing er wel een beetje af. Ik ga jullie namelijk precies vertellen wat er in dit pakket zit!Win een verrassingspakket!

Wat kun je winnen?
– Deskplanner
– Boodschappenblok
– Notitieboekje
– Set van 3 geurkaarsen
– Goudkleurige polkadot muurstickers
– Dekbedovertrek met verenprint (200×200/220 cm)
– Lichtsnoer met kant
– Set van 3 vetplantjes
– Vergeet mij niet kweeksetje

HebbedingenWinactie nieuwe blog

Om mee te doen aan de winactie volg je de nieuwe Facebookpagina en laat je een reactie achter onder deze blogpost. Let er goed op dat je hiervoor een geldig e-mailadres gebruikt. De winnares maak ik zaterdag 8 april bekend. Veel succes allemaal!

120 reacties

 1. Wat leuk dat je een nieuwe weg hebt ingeslagen. Ik blijf je zeker volgen en heb je Facebookpagina geliked.

 2. Wat een superleuke actie!

  Ik zou graag willen winnen, want ik heb een hele rottige periode achter de rug en ik zit nu thuis met een depressie. Ik vind het een super leuk pakket en vooral de planners zouden bij mij heel erg van pas kunnen komen om weer hopelijk een normaal ritme te kunnen creëren.

  Ook ben ik momenteel bezig met een ‘hobby’ om weer een klein beetje vreugde erbij te krijgen, en dat is het kweken van dingetjes. Ben pas begonnen met de moestuintjes van de AH (je moet ergens beginnen, vooral aangezien ik eigenlijk geen groene vingertjes heb).
  En ik wil al tijdennnnnnnnn mini vetplantjes, want ik vind ze zo leuk en denk dat ze heel leuk staan in ons eigen huisje maar ik kom momenteel net aan rond. Dus dat zit er ook steeds niet in. 🙁

  Ik volg je op Facebook onder de naam Patricia Mulder.
  Fijne dag!
  xxx

 3. Wat een onwijs leuk pakketje! Vooral de dekbedhoes vind ik héél leuk! Ik vind het altijd lastig om écht leuke dekbedhoezen te vinden! (En vooruit, de notitieboekjes zijn ook favoriet, want ik ben en blijf een blogger…)

 4. Super leuke actie ook fijne dingen allemaal ! : o ik doe alvast zeker mee ik blijf ook je nieuwe blog volgen 💋

 5. Super leuke winacties! En zoveel mooie dingen bij! 😮 ik doe alvast mee. En je nieuwe Facebookpagina en je blog zal ik altijd volgen 🙂 veel interstante dingen op :),

 6. Leuk pakket, vooral de dekbed overtrek en de plantjes vind ik super leuk. Heel veel succes op de nieuw ingeslagen weg, en we lezen met je mee!

 7. Wat een leuke nieuwe blog heb je. Wel leuk is het om te zien hoe je volwassen bent geworden, door middel van het lezen van je blogs. En deze nieuwe website past dan ook precies bij je nieuwe levensfase. Suc6 met je laatste loodjes van je zwangerschap.

 8. Heel fijn dat je de knoop hebt kunnen doorhakken en dat dit beter bij je past! Ik zit met hetzelfde dilemma haha
  Ik doe graag mee met je winactie!

  Heel veel succes met de nieuwe blog! 😀

 9. Tof dat je een nieuwe blog bent gestart,je lay out ziet er mooi uit en ik ben dol op lifestyle. Maar de jurkjes gaan niet helemaal weg toch? Ik zou ze missen namelijk..

  Ben erg benieuwd,wat een toffe spulletjes heb je gescoord. Als het nieuwe thema ook zo is dan vind ik het veelbelovend! Ziet er super uit,hopelijk gaat het je goed af.

  Succes met de nieuwe start,niet alleen van de blog maar ook met de kleine!

 10. Oeh wat een leuk pakket! (ik zie plantjes, leuke muurstickers, do I need to say more) Ik doe zeker mee 🙂 Heel veel succes met je nieuwe blog. Ik ben zelf ook niet zo tevreden meer met m’n huidige blog. Een nieuwe start maken is natuurlijk wel heel fijn!

 11. Wat leuk! Geen 1 april grap toch? 🙌 ik heb je heel af en toe gevolgd de afgelopen jaren, en ben via instagram bij je nieuwe blog gekomen. Ik doe mee, en ga je wat beter volgen vanaf nu! Liefs

 12. Proficiat met je nieuwe blog! Het is eventjes wennen, maar ik ga je blogs zeker weer met veel plezier lezen!
  Geniet nog van je zwangerschap, maar zeker ook van elk moment dat erna zal komen. Het klinkt cliché; maar ze worden echt snel groot.
  Ik doe ook heel graag mee aan je winactie! Wat een leuke hebbedingetjes!

 13. Ik vind je blog echt super leuk! Ik hoop dat je nog heeel veeel blogposts doet, hierbij doe ik mee aan je winactie!❤

 14. Veel succes met je nieuwe blog. Zal wel even wennen zijn onder een nieuwe naam, maar ik blijf je volgen😊

  Supergave actie ook trouwens i’m in

 15. Waw! Wat een leuk nieuwtje! Een hele nieuwe start! Een dikke dikke proficiat! Ik zie het helemaal zitten!Wat ben jij toch een rolmodel voor velen!😱😍 heel veel succes!😘😍❤👍

 16. Ik miste je blogs al! Normaal gesproken zag ik je nog wel eens in je jurkjes voorbij komen op Facebook met een artikel maar heb je nu een tijdje gemist. De dame met de jurkjes haha 😉

  Soms moet je de keuze maken om het ene los te laten zodat er plek is voor wat nieuws. Ik ben in ieder geval heel benieuwd wat je allemaal op de planning hebt staan voor ons! De onderwerpen zijn in ieder geval mooi uitgebreider dus volgen ga ik zeker doen! Ene dat pakket daar weet ik wel raad mee! Veel succes met je blog! ♡

  Groetjes uit Drachten, Svetlana

 17. Ik zag je blog per toeval verschijnen op mijn Facebookpagina en ik vond de naam onmiddellijk al inspirerend. 🙂
  Volgend jaar ga ik op kot, en ik zocht nog een leuke quote. Ik denk dat het ‘Tot de maan en terug’ wordt! 😋
  Ik blijf je blog zeker volgen, eens iets fijns om te lezen tussen het studeren door! Ook je winactie is heel leuk, ik ben heel erg verliefd op het hoeslaken en de lampjes! 😍 🙂
  Veel succes nog!!

 18. Heel veel succes met je nieuwe blog!
  Het wordt even wennen, maar ik blijf je natuurlijk volgen! Geniet nog van de laatste weekjes van je zwangerschap!

  En ik doe natuurlijk graag mee met de winactie!

  Groetjes, Joëlle

 19. Hele leuke spulletjes!

  Ik volg je al een poosje en ben erg benieuwd naar je nieuwe blog 🙂

  & ik doe graag mee met de winactie!!

 20. Ik wens je veel succes en veel inspiratie voor deze nieuwe site! Ik vind de naam heel mooi!

  Geliked op fb! Hopelijk krijg je weer naamsbekendheid, lijkt me lastig opbouwen in het begin, maar komt vast goed!

  Mag ik vragen waar de polkadot stickers van zijn? Als ik niet win ga ik die zeker zelf kopen! En wat een mega leuk pakket heb je samengesteld, love it!

 21. Ha Tineke! Wat een super mooi blog heb je er nu al van gemaakt. Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee met de winactie! Heb je fb geliked 😉!
  Liefs!

 22. Wat heb je een super leuk pakket samengesteld zeg!! Zou alles goed kunnen gebruiken in mijn nieuwe appartement 😄 Je blog ziet er ook erg mooi uitqua vormgeving!

 23. Wat leuk sis, no’t ik dy op Facebook ha lês ik altiid efkes dyn blogs. Foaral de blogs oer de swangerskip fyn ik leuk om te lêzen.

 24. Wat leuk een nieuwe blog! Ik ben je meteen even gaan volgen op bloglovin en Facebook! Ik wil ook wel een kansje wagen op de winactie! Fijn weekend

 25. Waaiw, wat leuk! Gefeliciteerd met je nieuwe blog en wat een enorm schattig logo heb je 🐱
  Ik doe graag mee aan de winactie en heb je facebookpagina daarom ook meteen geliked.

  Je hebt echt een super leuk pakket samengesteld en de kleuren en vormen passen inderdaad bij de titel van je blog!! Het dekbedovertrek zou ook op mijn bed passen, dus dat is perfect, haha 😋

  Nu maar duimen tot 8 april en ik wens jou in ieder geval heeeeel veel plezier en succes met je nieuwe start!

 26. Gefeliciteerd met je nieuwe blog :-)!! en wat een super gaaf pakket, ik ben gek op Hema spulletjes en wat heb je leuke dingen uitgekozen! En voor jou toi toi toi, op een mooi en succesvol blog (en vooral veel plezier!)

 27. Gefeliciteerd met de start van je nieuwe blog en FB pagina. Heel veel succes!! Ik doe graag mee voor dit leuke pakket.

 28. Super leuk je nieuwe blog en de naam is echt heel lief. Lekkere lichte blog ook, gezellig! Ik like je Facebook-pagina en ik doe mee met de winactie. Leuk pakket! Veel blog plezier op je nieuwe plekje online 🙂

 29. Kan ik mijn vrouw mee verrassen, want voor mij is het geen verrassing meer want je hebt vertelt wat erin zit …..

 30. Waaaauw gewoon ALLES is leuk! Ik kan niet wachten om te slapen in het dekbed met de lampjes om mijn bed en de gouden stickes op mijn muur. Niet te vergeten: met de vetplantjes op het nachtkastje, de deskplanner op mijn bureau en het kweeksetje in de vensterbank. Haha, je begrijpt het wel: ik zie het al helemaal voor mij! Ik ben super benieuwd naar alle artikelen op je nieuwe site 🙂

 31. Ten eerste: heel veel succes met je nieuwe blog! Grote stap maar ga er gewoon voor. Ik doe graag mee met deze actie, want het ‘verrassings’pakket ziet er fantastisch uit en kan ik heerlijk delen met mijn dochter…

 32. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe blog, heel veel succes! Ontzettend leuk dat je er meteen een winactie van maakt, ik doe heel graag mee. Ik volg op FB. (Tamara Mara Großmaul)

 33. Wat leuk! Gefeliciteerd met je nieuwe blog, ik hoop dat het een groot succes wordt! Dit pakket zou leuk zijn voor mijn verjaardag op 8 april! Fingers crossed hahaha.

 34. Wat een leuke spulletjes heb je bij elkaar gezocht Tineke! Ik doe graag mee, en heel veel succes met je nieuwe blog!

 35. Gefeliciteerd en veel succes met je nieuwe blog! En wat leuk dat je dit viert door het weggeven van zo’n tof verrassingspakket! Ik loot dan ook graag mee!
  Groetjes Lin

 36. Wat een prachtig pakket zeg! Ik volg je vanaf nu ook op facebook! Super leuk! Heel veel succes met alle blogs. En hopelijk ben ik die ene geluksvogel 😀

 37. Wat een geweldige pakket . Ik doe heel graag mee. Ik zal zeker DOLGELUKKIG zijn als ik de bofkont mag zij ! 🙂

 38. Wat leuk pakket! Allemaal leuke dingen die ik graag willen hebben. Je hebt goeie smaak 🙂 Ik volg je op Facebook!

 39. Ben heel erg benieuwd naar je nieuwe blog,
  Beetje jammer heb geen facebook, maar toch.
  Het ziet er nu al super en gezellig uit!
  Maak ik toch een kansje? Of lig ik eruit…
  In ieder geval veel succes ermee,
  En als ik win juich ik luid Hoera en Hoezee!!!

 40. Ik geniet enorm van leuke blogs zoals deze van jou 😀
  Wat een prachtig pakket, in 1 woord WOW!!
  Ik kruis mijn vingers in de hoop dat ik win.
  Vandaar dat ik dit rijmpje verzin.
  Lieve Tineke ik hou het verder kort.
  Oh als ik toch eens de gelukkige winnares word…

  Zou fantastisch zijn!!

 41. Ah wat tof en wat veel deelnemers al! Ook ik doe mee en ik heb de pagina geliked ;). Veel succes met je nieuwe blog!

 42. Leuk pakket! Ik ben gek op verrassingen (ook al weet ik wat er in zit) Ik doe mee en wie weet verrast de postbode me met dit pakket

 43. Ah je nieuwe naam is ontzettend leuk! Ik begrijp wel waarom je een andere blog bent begonnen, heb dit nog niet zo lang geleden zelf gedaan en heb er nog geen moment spijt van gehad! Ik heb je nieuwe facebook geliked en doe graag mee aan deze winactie! 😀
  Nu even lekker verder kijken op je nieuwe blog!

 44. Oh wat een geweldig leuk pretpakket! Dan wil iedereen wel op zijn of haar mat aantreffen! En ik helemaaaal! 😀 ik doe graag mee!

 45. […] Mijn oude Facebookpagina wordt volgende week zaterdag verwijderd. Wanneer je mij wilt blijven volgen zou ik de nieuwe pagina ook zeker gaan liken. Vandaag is trouwens de laatste dag om kans te maken op het pakket wat ik voor jullie heb samengesteld, doen jullie al mee aan de winactie? […]

 46. Oh wow ik had helemaal niet meegekregen dat je een nieuwe blog bent begonnen! Ik las de vorige altijd met veel plezier 🙂 Ik doe graag mee met de winactie, je hebt echt superleuke spulletjes uitgezocht! Fingers crossed hihi!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.