Haar inspiratie!

Al jaren heb ik hetzelfde kapsel, ik wissel alleen af en toe tussen donkerblond en lichtbruin. Heel soms komt het eens voor dat ik mijn haar in een staart draag of vastzet met een klem. Maar echt creatief met mijn haar ben ik niet, meestal draag ik het gewoon los. Op Pinterest heb ik wat inspiratie opgedaan voor leuke kapsels en haarkleuren. Deze onderstaande kapsels vind ik prachtig, al heb ik denk ik niet het lef om er ook echt een stuk af te laten knippen. Ik ben namelijk bang dat ik spijt ga krijgen. Ombre en/of balayage mag dan al een tijdje weer ‘uit’ zijn, ik blijf het erg mooi vinden. Wanneer mijn haar wat langer is, zit er niet veel volume in. De lange bob is een stukje korter, maar nog wel lang genoeg. Kort of korter haar staat mij niet en een lange bob lijkt mee en goede oplossing. Sowieso wil ik mijn haar niet korter dan mijn schouders laten knippen. Ik denk er nog even over na. Als ik uiteindelijk toch voor een lange bob ga, gebeurt het sowieso pas na de bevalling. Wat vinden jullie: Mijn haar zo laten of toch voor een lange bob gaan?Lange bob

Lange bob inspiratie
Kapsel lange bob

Bron/ Bron / Bron / Bron / Bron / Bron

14 comments

  1. Aaah dat is zo lastig hè. Als je het uiteindelijk toch niet mooi vindt, dan is een fijne gedachte dat je haar toch wel weer terug groeit en vanzelf wel weer lang wordt. Ik zou ook wel eens iets anders willen doen met mijn haar, maar bij mij staat bijna niets + er zijn maar weinig kappers die ik vertrouw met mijn haar.

    • Dat is waar! Maar het groeien duurt altijd zo lang bij mij.. Dat is het enige wat mij tegenhoud, ik wil het al heel lang dus denk dat ik het gewoon eens moet proberen.
      Liefs

  2. Wauw, die eerste twee kapsel vind ik echt heel gaaf. Ik doe vaak ook niet bijzonders met m’n haar, neem er ook niet echt de tijd voor en iets totaal anders bij de kaper vind ik ook wat heftig (en prijzig).

  3. Jaa leuk zo’n bob, maar ik ben altijd zo bang dat er zoveel moeite in gaat zitten met het stylen.. 😔 misschien toch wel doen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.