Deze blogposts wil je niet missen #2

In januari deelde ik voor het laatst de leukste blogposts van andere blogs. ’s Ochtends tijdens het ontbijt lees ik altijd een aantal blogs, wanneer ik een leuk, handig of inspirerend blogartikel tegenkom, sla ik hem altijd op. De onderstaande blogposts vond ik ook weer ontzettend leuk om te lezen. In maart heb ik ook een aantal nieuwe blogs ontdekt, deze staan ook tussen dit rijtje. Wees voorbereid, er staan steeds meer mamablogs tussen dit rijtje!Leukste blogposts

Waarom het best leuk is om een twintiger te zijn
Femke schreef een artikel over waarom het best leuk is om twenty-something te zijn. Veel dingen die ze beschrijft zijn erg herkenbaar, al heb ik zelf wel een idee hoe mijn leven er over 5 jaar uit zal zien 🙂

Aankopen van de V&D opheffingsuitverkoop
Natuurlijk ben ik ook even langs de V&D in Leeuwarden gegaan toen deze weer werd geopend. Helaas kwam ik met lege handen thuis en heb ik niets leuks gevonden. De blogger achter Living Scandinavian kwam daarentegen wel met hele mooie dingen thuis!

30 inspirerende blogger-outfits voor april
Momenteel hou ik mij niet echt met mode bezig, ik vind het wel leuk om inspiratie op te doen. Merel behoort tot mijn favoriete bloggers en schrijft altijd hele leuke blogposts.

Milou kocht nóg meer babyspullen
Inmiddels is Milou bevallen van een heel schattig zoontje, maar tijdens haar zwangerschapsverlof had ze ineens de drang om nog meer te gaan shoppen. Zelf heb ik nog geen zwangerschapsverlof, maar ook ik begin ineens te twijfelen of wij wel genoeg hebben. Tot nu toe heb ik mij nog in weten te houden. Milou is altijd precies op de hoogte van alle leuke en unieke webshops, ze deed dan ook hele leuke aankopen.

Leuke blogartikelen

Woonaccessoires waar je blij van wordt
Sinds vorig jaar is mijn interesse voor interieur en lifestyle erg gegroeid. Alyssa deelde hele mooie woonaccessoires op haar blog. Van dit lijstje word ik inderdaad heel erg blij… en hebberig!

Lief huisje Zeeland
Rachel is eigenaresse van blog: De huismuts. Onlangs ging ze met haar verloofde (jaja, verloofde!) op babymoon en hier werd ze ten huwelijk gevraagd, hoe romantisch! Tijdens haar babymoon verbleef ze in een heel mooi huisje in Zeeland en hiervan heeft ze een vlog gemaakt. En nu komt het leukste… Op haar blog kun je een overnachting in dit mooie huisje winnen. Ik zou zelf ook graag mee willen doen, maar kan niet op de beschikbare data.

Cactus bloemenvaas
Ik? Een zwak voor cactussen? Nee joh, hoe kom je erbij! 😛 Je kunt ze bestellen via Fonq, maar Blokker verkoopt nu geloof ik ook een vaas die hierop lijkt.

Kids outfits van de maand
Bloggers Bibian en Manon weten hun kinderen altijd heel erg leuk te kleden. Iedere maand ben ik weer benieuwd naar de kids outfits van de maand. Ook in maart wisten ze weer hele leuke outfits samen te stellen voor hun kinderen.

 

 

8 reacties

  1. Wat leuk zo’n overzichtje. Zitten een paar artikelen van bloggers die ik nog niet eerder voorbij zag komen. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken op deze manier!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.