Dit kocht ik in maart

In maart vierde ik mijn verjaardag en kreeg ik een aantal giftcards cadeau. Wanneer je jarig bent ontvang je van veel webshops ook een hele hoop kortingscode`s via de mail. En daar laat ik mij helaas graag door verleiden! Ik kocht dus een aantal nieuwe dingen van de cadeaukaarten en heb gebruik gemaakt van een aantal kortingscode`s. Ik zit er zelfs aan te denken om de laarsjes uit deze shoplog ook nog in het bruin te gaan bestellen.

Blazers We

Twee nieuwe blazers
Ik kocht bij We twee nieuwe blazers. Deze had ik al in een roze, gele en blauwe kleur, maar bestelde ik nu ook in het zwart en rood. Dit zijn meteen ook de duurste aankopen van deze shoplog. Dit model zit heel erg lekker. Ik draag altijd een blazer en dit zijn nu al de beste aankopen van 2016! Ik loop stage bij een buitenschoolse opvang. Door stage zitten een aantal blazers onder de verf, dit krijg ik er niet meer uit. Daarnaast zijn een aantal helemaal verwassen. Nu heb ik weer een aantal nieuwe blazers!

Cactussen

Cactussen
Ik moet echt stoppen met het kopen van cactussen en planten! Toen ik mijn cactussen weer eens water wilde geven, bleek dat er twee dood waren gegaan. Uiteindelijk hebben ze het best lang volgehouden, ik had ze al minstens 1,5 jaar! Bij de Hema verkopen ze nu ook cactussen en vetplantjes. Deze kocht ik ter vervanging van de cactussen die dood waren gegaan.

Schoenen Zalando

Enkellaarsjes
Mijn enkellaarsjes waren nog niet aan vervanging toe. Maar die veters worden steeds lastiger om te strikken met zo`n dikke buik! Deze enkellaarsjes hebben een rits en zijn een stuk gemakkelijker om aan te trekken.

Jurkje Sans online
Zwangerschapsjurkje

Van Sans-Online mocht ik iets uitzoeken. Dit jurkje heb ik al in het zwart en draag ik erg graag. Voorheen wist ik niet dat Sans-Online ook positiekleding verkocht. Deze met streepjes leek mij nog wel handig voor de laatste paar weken, een outfit met dit jurkje volgt binnenkort.

19 reacties

  1. Whahaha zo herkenbaar. Ik wilde gisteren met het mooie weer graag mijn witte All Stars aan. Wat een drama om die veters te strikken met zo’n buik. Leuke aankopen heb je gedaan!

  2. Ik moet duidelijk snel even langs de Hema.. één van mijn cactussen is helaas ook overleden.

    Waar zijn de laarsjes van als ik vragen mag? Sorry als ik niet goed gekeken heb 🙂 Ik vind ze echt prachtig!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.