Naar de bioscoop en een nieuw jurkje

Zondag was waarschijnlijk de eerste mooie lentedag van het jaar! De terrasjes in de stad zaten vol en ik heb die dag zelfs al een aantal mensen in een korte broek zien lopen. Voor mij was deze dag vooral een productieve en leuke dag. Zo ging ik samen met Remco naar de bioscoop en droeg ik mijn nieuwe jurkje. Dit leek mij weer een leuke dag om een plog bij te houden, al heb ik doordat ik die ochtend en middag druk met school bezig ben geweest, niet heel veel interessante foto`s gemaakt.School

De eerste uren van de dag ben ik druk bezig geweest met school. Nog even een paar dagen hard aan de slag en dan ben ik bijna klaar!
Nieuw jurkje
Na uren bezig te zijn geweest met school nam ik een frisse douche en trok ik mijn nieuwste jurkje aan.
Buikfoto
In de laatste paar weken is mijn buik weer flink gegroeid, ik kan mijn voeten al weken niet meer zien 😉
Rokjesdag
Tijd voor ontspanning! Een tijdje geleden heb ik kaartjes gewonnen voor de film rokjesdag. Ik heb hem samen met Remco gekeken, beide vonden wij hem erg leuk. Ondanks dat hij de enige man in de zaal was, is deze film ook aan te raden voor mannen.
Popcorn in de bios
Bij een film in de bios hoort natuurlijk popcorn!
Mac DonaldsNa afloop gingen we ‘ romantisch’ uit eten 😉 Maar het was wel erg lekker!
Mc Flurry stroopwafel
Ik zat nog niet helemaal vol en nam nog een MC Flurry stroopwafel.
Op de bank
Make up eraf, pyjama aan en lekker op de bank. Ik schreef nog een blogpost en dook lekker vroeg mijn bed in!

5 reacties

  1. Ik ben ook naar Rokjesdag geweest, in een spijkerbroek… Had er wel over gedacht om een rokje aan te doen maar vond het weer toch te koud 🙁

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.