35 weken zwanger

Dit is hopelijk de laatste zwangerschapsupdate! Om de 5 weken plaats ik een update over mijn zwangerschap, ik hoop natuurlijk dat de baby iets voor de 40 weken mag komen. Op het moment gaat het eigenlijk best goed met mij. Over precies één week ga ik met verlof, dit betekent dat ik nog een weekje naar stage moet! Op mijn huidige stage heb ik het erg naar mijn zin en ik ga de kinderen ook zeker missen, maar ben inmiddels wel behoorlijk toe aan rust! Het wordt allemaal een stuk zwaarder en mijn buik is echt huge! Bukken lukt niet meer en het aantrekken van mijn schoenen en legging is ook al een hele taak. Nog een kleine week volhouden en dan kan ik het eindelijk iets rustiger aan gaan doen. Gisteren hadden we de laatste groei-echo bij de verloskundige en kregen wij uitleg over hoe de bevalling in zijn werk gaat. De echo zag er goed uit, ons kindje ligt nog steeds precies op schema. Ik kijk erg uit naar de komst van onze baby, maar vind de bevalling toch wel een beetje spannend. Vooral omdat ik totaal geen idee heb wat ik moet verwachten. Natuurlijk probeer ik mij wel in te lezen en zoek ik informatie op, maar iedereen ervaart het weer anders.babybump
Er wordt geadviseerd om je vluchttas voor de 37ste week klaar te zetten, hier zal ik de komende week mee bezig gaan. Ik heb een standaard checklijst op internet opgezocht en was dan ook verbaasd over deze lijst. Zoveel neem ik nog niet eens mee wanneer ik een weekendje weg ga! Nog vijf weken tot de uitgerekende datum, het aftellen kan nu echt beginnen!

6 reacties

  1. Oeh de laatste weekjes! nog even en dan genieten van je welverdiend verlof!
    Ik moest een paar maanden geleden ineens de tas van mijn zus inpakken, dit ook aan de hand van een lijstje die ik op het internet zag, maar dat was inderdaad nog al wat haha

  2. Spannend en leuk Tineke! Niet te druk maken over de bevalling hoor, ik zou er ‘gewoon’ open in gaan en het over je heen laten komen. Geniet van je verlof!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.