Rokjesdag

Voor mij is het nooit rokjesdag, maar juist iedere dag jurkjesdag! Toen ik bij Sans-online een keuze mocht maken tussen alle leuke jurken, was de keuze dan ook snel gemaakt. Dit gestreepte jurkje is een positiejurk van Mamalicious en heb ik ook in het zwart. Al heb ik bij het uitzoeken van een kledingstuk wel even getwijfeld, tussen de vesten zaten ook een aantal leuke exemplaren. Deze blogpost heb ik de titel rokjesdag gegeven omdat dit de film is die we afgelopen zondag in de bioscoop hebben gezien. En dankzij deze film heb ik helemaal zin in de zomer! Afgelopen zondag kwam het weer dan ook al behoorlijk in de buurt van de zomerse temperaturen. Helaas heb ik niet veel van het mooie weer kunnen genieten, ik heb bijna de hele dag achter de laptop gezeten om aan de laatste dingen van school te kunnen werken. Het goede nieuws is dat ik dan ook bijna klaar ben! Van afgelopen zondag heb ik een plog gemaakt, deze kun je hier bekijken. Wat hebben jullie zondag gedaan?Outfit header

RokjesdagOutfit Sans online

Jurk: Sans-online, blazer: We fashion, schoenen: Zalando, legging: Primark, tas: H&M

Advertenties

10 comments

  1. Wat heb je een gave jurk! Staat je goed en heel leuk. Top trouwens dat je bijna klaar bent met school. Hopelijk kun je dan meer genieten van het weer buiten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.