FOTODAGBOEK #5

En er is weer een week voorbij! Vanaf de 30ste week van mijn zwangerschap heb ik eindelijk het gevoel dat de tijd iets sneller voorbij gaat. Aankomende dinsdag is mijn laatste stagedag, het zal wel even wennen zijn dat ik hierna geen school en stage meer heb. Ik moet nog wel een paar keer naar school om dingen in te leveren, voor een eindgesprek en om alles af te ronden, maar in principe zijn dit geen volledige dagen meer. Afgelopen woensdag had ik even een dag om bij te komen, de dagen ervoor ben ik erg druk geweest. Woensdag deed ik dus even helemaal niks, maar dat verveelt ook snel! Gelukkig heb ik nog mijn blog om aan te werken, anders had ik waarschijnlijk dagenlang voor Netflix gezeten.Cadeau-verjaardag
Inmiddels zit ik weer lekker in mijn oude blogritme. Ik had mij voorgenomen om iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag sowieso een blogpost te publiceren. Zodra ik genoeg tijd en ideeën had, wilde ik de zaterdag hier ook nog aan toevoegen. Sinds de start van mijn nieuw blog heb ik weer heel veel ideeën en is het mij zelfs gelukt om iedere dag iets nieuws online te zetten!
Fotodagboek #5

Ik ontving twee nieuwe tijdschriften en heb vervolgens een hele middag op de bank zitten lezen, om het verhaaltje op de foto heb ik erg moeten lachen

FacebookMijn oude Facebookpagina wordt volgende week zaterdag verwijderd. Wanneer je mij wilt blijven volgen zou ik de nieuwe pagina ook zeker gaan liken. Vandaag is trouwens de laatste dag om kans te maken op het pakket wat ik voor jullie heb samengesteld, doen jullie al mee aan de winactie?Op Styleguide

Ik sta op de blog van Shirley! Iedere donderdag laat ze een blogger aan het woord, zij mag dan vertellen over haar favoriete hotspots uit haar woonplaats. In dit artikel op Shirley haar blog deel ik mijn hotspots van LeeuwardenDe box

De box staat nu eindelijk, er missen nog een paar onderdelen waardoor wij hem nog niet helemaal op kunnen zetten. Het is wel even wennen, de woonkamer lijkt ineens heel erg vol!Nieuwe schoenen

Deze kocht ik onlangs in het zwart, maar zitten zo lekker! Ik twijfelde toen al tussen zwart en bruin, maar heb ze nu toch in beide kleuren!

13 reacties

  1. Leukleuk! Fijn dat je zoveel ideetjes hebt! Wat een leuke box met die kralen 🙂 Ik vond hem ook erg veel plek innemen en inmiddels is hij bij ons eer weg 😉

  2. Leuk dat verhaaltje in het tijdschrift! Wat ook leuk is zijn de witte cactussen op de foto en je blog natuurlijk 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.