Mijn favoriete winkels van dit moment

Voor mijn zwangerschap was ik helemaal gek van de merken Dorothy Perkins en Even&Odd (via Zalando). Hier kocht ik bijna al mijn jurkjes! Wanneer ik mij verveel, kijk ik nog wel eens op deze webshops. Maar de laatste tijd kom ik hier weinig leuke kleding tegen. Mijn favorieten zijn inmiddels erg veranderd. Het is tijd om mijn nieuwe favorieten in een blogpost te delen, dit zijn mijn favoriete winkels van dit moment:Jurkjes C&A

Primark
Ik blijf Primark geweldig vinden! Jaren geleden kocht ik hier ook regelmatig jurkjes. De afdeling met jurken sla ik nooit over. Er zit af en toe nog wel eens een leuke tussen, hiervoor moet je wel goed zoeken want ze vallen allemaal wel erg kort. Wat ik dan wel bij Primark koop? Al mijn panty`s/legging komen hier vandaag, deze zitten erg lekker en blijven lang mooi. Daarnaast vind ik de pyjama`s van Primark en de home afdeling ook heel  leuk. Voor winter en zomerjassen slaag ik ook bijna altijd bij Primark! En natuurlijk kan ik nu ook shoppen op de kinderafdeling!

Hema
Bij ons zitten er maar liefst twee Hema`s in de buurt. Wanneer ik even de stad in ga, is dit de eerste winkel die ik binnenloop. Bijna al onze babykleding komt hiervandaan. Eigenlijk vind ik alles leuk aan Hema: de leuke notitieboekjes, kinderafdeling, allerlei hebbedingen, dameskleding, interieurspullen en ga zo maar door.

Favoriete winkels

New Look en H&M
Bij deze winkels kijk ik eigenlijk alleen maar voor schoenen. Deze zijn vaak erg mooi en betaalbaar. In 2016 zijn een hele hoop schoenenwinkels in Leeuwarden failliet gegaan. Mijn schoenen bestel ik tegenwoordig bijna altijd online.

We
Zodra ik ga shoppen, bezoek ik ook altijd even de We in Leeuwarden. Deze winkel is eigenlijk mijn ontdekking van 2016! Dit jaar kocht ik er maar liefst 5 blazers en deze zitten allemaal geweldig. Daarnaast verkopen ze ook hele leuke sieraden en vesten.Schoenen

C&A
De ene keer kom ik bij C&A en zou ik het liefst de hele winkel leeg willen kopen, terwijl het aanbod een andere keer juist weer heel erg tegen kan vallen. De laatste paar jaren ben ik C&A steeds leuker gaan vinden. Vooral de lente en zomercollectie van deze winkel vind ik helemaal geweldig. Maar ook hier vallen de jurkjes regelmatig erg kort uit.

Alle jurkjes zijn van C&A, blazers van We fashion en de schoenen komen van NewLook.com

8 reacties

  1. Leuk om te zien. Ik moet echt heel eerlijk zeggen dat ik eigenlijk mijn hele zwangerschap niet voor mezelf heb geshopt, maar alleen voor Beeb. :’) Mijn vriend nam soms wel eens wat voor me mee als hij in Groningen was geweest, maar anders had ik mijn hele zwangerschap in mijn tokkiepak rond moeten lopen denk ik haha.

    • Knap van je 😉 Ik hoor het van meer mensen dat ze alleen maar voor de baby shoppen. Maar ik ben natuurlijk ook weer veel te veel leuke dingen voor mijzelf tegengekomen 😉
      Liefs

  2. Schattige jurkjes zeg! Primark is sowieso ook een winkel die ik erg leuk vind, ook al koop ik er vaak weinig kleding maar veel andere spulletjes. Hema, WE en C&A zijn winkels waar ik eigenlijk nooit kom.

  3. Leuk! Ik heb sinds kort ook het merk Even & Odd ontdekt, ik vind dat ze hele leuke en betaalbare sportkleding hebben. C&A wordt inderdaad steeds leuker!

  4. Wat lekker dat je nog zo heerlijk voor jezelf kunt shoppen! Sinds ik moeder ben “lukt” het me steeds minder goed. Of dan ben ik op zoek naar iets dat bij me past, maar dan vind ik het maar niet. Ik heb nu ook eigenlijk 1 outfit die ik elke week weer aan heb omdat dat me op dit moment het leukst staat vind ik zelf, en dan in mijn hoofd is de rest veel minder mooi. En dan vind ik ook niks, want als ik in de zara loop dan is de kinderafdeling toch veel leuker dan de afdeling met kleding waar dingen hangen in mijn maat. Tja, ach.. Komt wel weer, haha.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.