Een lange bob

Ik heb het gedaan! Vorige week schreef ik op mijn blog dat ik een lange bob erg mooi vond. Mijn kapsel was alweer jáááren hetzelfde en ik was wel weer eens toe aan iets nieuws. Op deze blogpost van vorige week kreeg ik alleen maar positieve reacties. Ik durfde het nog niet helemaal omdat ik bang was dat dit kapsel mij niet zou staan. De hele week bleef het idee van een lange bob maar door mijn hoofd spoken, doen of toch niet doen? Donderdag besloot ik om het gewoon te gaan proberen. Ik besloot om zaterdagochtend meteen naar de kapper te gaan, maar was vrijdagmiddag iets eerder klaar met stage en ben toen meteen doorgefietst naar mijn kapper. Via Pinterest had ik veel verschillende plaatjes gevonden van de lange bob, ik liet haar mijn favoriet zien en ze ging aan de slag! Eerst was ik erg blij met het resultaat, maar het was toch iets korter dan ik vooraf had verwacht.Voor en na
Voor en na
De kapper had het erg leuk gestyled! Ik heb altijd lang haar gehad en deed er nooit iets bijzonders mee. Vandaag ben ik nog snel naar de winkel geweest voor volume-spray, ik had namelijk niets in huis om mijn haar in model te brengen. Wanneer je je haar zelf doet, valt het altijd anders dan wanneer de kapper het heeft gedaan. Ik denk dat ik pas helemaal tevreden ben als het weer iets langer is. Maar spijt heb ik niet, anders wist ik nog steeds niet hoe dit kapsel mij zou staan.

16 comments

  1. Wauw, het staat je heel mooi! Heel fris voor de warmere lente / zomer dagen 🙂 Kan me wel voorstellen dat je er een beetje aan moest wennen, zeker omdat je altijd van die prachtige lange lokken hebt gehad!

  2. Alle mama’s gaan voor kort haar haha! staat je onwijs leuk! ik vind het super stoer dat je het hebt geknipt! en dat zelf in model brengen komt nog wel, moet je gewoon aan wennen en veel youtube filmpjes kijken;)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.