Zwangerschapsverlof!

Gisteren was mijn laatste stagedag op de buitenschoolse opvang. Ik heb het er erg naar mijn zin gehad en zal mijn collega`s en de kinderen zeker gaan missen. Inmiddels ben ik 36 weken zwanger en vind ik het nu ook wel lekker om eindelijk ‘klaar’ te zijn. Ik moet nog een verslag schrijven en mijn portfolio in orde maken, daarna is het al tijd voor het eindgesprek. Hier heb ik nu gelukkig rustig de tijd voor, al zal het eindgesprek wel ergens na de bevalling plaatsvinden. Ik werk verder niet, het is dus officieel geen zwangerschapsverlof, maar laten wij het voor het gemak maar even zo noemen! Wat ik ga doen tijdens mijn zwangerschapsverlof? Eigenlijk heb ik daar nog niet eens zo bij stilgestaan. In het begin van de zwangerschap dacht ik in deze periode lekker uit te kunnen slapen, te gaan bloggen en series te gaan kijken. Het grootste gedeelte van deze verwachtingen zullen wel uit gaan komen, maar uitslapen lukt helaas al lang niet meer. Wel heb ik lekker veel tijd voor mijn blog en loop ik inderdaad een beetje achter met mijn favoriete serie (Once upon a time). Daarnaast heb ik nog steeds erg last van nesteldrang. Ik wil het huis graag netjes hebben en houden voordat de baby komt.Zwangerschapsverlof

PS. De babykamer is eindelijk helemaal af! Volgende week plaats ik een blogpost waarin ik de babykamer laat zien. Hier alvast een paar foto`s.

6 comments

  1. Ooooh zo fijn! Ik moet nu wel een beetje lachen om mezelf, want onze babykamer is dus nog niet echt af. :’) We hebben alles wat we nodig hebben wel in huis hoor, maar accessoires ed missen nog een beetje. Ik ben meer bezig met poetsen en dat soort dingen dan de kamer hihi. Geniet lekker van je vrije tijd (wel fijn ook dat het nu zo mooi weer is!).

  2. Wat fijn! Ondanks dat je niet werkt heb je waarschijnlijk heel hard op school gewerkt dus heb je ook lekker een verdiend verlof :D! En wat een super tof kamertje lijkt het geworden! Dat wolkenlampje <3!! Geniet er lekker van. Niet teveel doen hoor, lekker broeden op je baby en genieten van de rust die je nog hebt (al begrijp ik heeeel goed dat je gewoon niet meer kunt wachten haha!)

  3. Oh ik had ook zo’n nesteldrang, maar geloof mij… de mate waarin je kan bewegen, wordt met de dag minder. Bij mij kwam weinig van nestelen terecht! Althans, mijn vriend kreeg een enorme to-dolist van mij voorgeschoteld als hij van zijn werk thuis kwam. Hahaha. En je gaat straks een topsport beoefenen (lees: bevallen), dus denk echt aan je rust. Lekker voor die serie gaan! Geniet van je verlof. Het is echt een geweldige tijd!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.