Daar was je al!

Donderdagavond om 21.13 zijn wij ouders geworden van onze lieve kleine Fedde. Dit hadden wij totaal nog niet verwacht, hij is zo’n vier weken te vroeg geboren. Fedde en ik moeten waarschijnlijk nog wel een aantal dagen in het ziekenhuis blijven, maar verder gaat het hartstikke goed. Wij zijn helemaal verliefd op onze kleine schat. Hij is zo klein en weegt 2675 gram. Het is donderdag allemaal zo snel gegaan, ik ben nog steeds helemaal verbaasd. De komende tijd doen wij lekker rustig aan. Over een tijdje verschijnen er weer nieuwe blogposts op mijn blog.img-20160414-wa0006.jpg

15 comments

  1. ik zag het op instagram! ik was ook verbaasd, je was nog maar net met verlof! geniet van jullie mannetje en nogmaals gefeliciteerd!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.