Daar was je al!

Donderdagavond om 21.13 zijn wij ouders geworden van onze lieve kleine Fedde. Dit hadden wij totaal nog niet verwacht, hij is zo’n vier weken te vroeg geboren. Fedde en ik moeten waarschijnlijk nog wel een aantal dagen in het ziekenhuis blijven, maar verder gaat het hartstikke goed. Wij zijn helemaal verliefd op onze kleine schat. Hij is zo klein en weegt 2675 gram. Het is donderdag allemaal zo snel gegaan, ik ben nog steeds helemaal verbaasd. De komende tijd doen wij lekker rustig aan. Over een tijdje verschijnen er weer nieuwe blogposts op mijn blog.img-20160414-wa0006.jpg

Advertenties

15 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.