Hoe gaat het nu met ons

Het is alweer 10 dagen geleden dat ik jullie liet weten dat Fedde geboren is. De dagen vliegen echt voorbij en met ons gaat het heel erg goed. Ik vertelde dat Fedde geboren is met 36 weken en 1 dag. Ik was net 2 dagen klaar met stage en ging die donderdag nog even naar school om afscheid van iedereen te nemen en nog wat dingen in te leveren, ik ben namelijk bijna klaar met mijn opleiding. Ik stond net met de laatste klasgenoot te kletsen en zou bijna weer naar huis.. Tot mijn vliezen braken! Ik ben toen snel naar huis gegaan en heb de verloskundige gebeld. Zij vertelde mij dat ik moest worden opgenomen in het ziekenhuis, maar dat het ook nog zo een week kon duren voordat de baby er zou zijn. Rond 3 uur kwamen wij aan in het ziekenhuis en werden er eerst een aantal controles uitgevoerd. Om 6 uur ’s avonds begonnen de weeën iets sterker te worden en rond 7 uur werden ze heel erg heftig. Om 21:13 uur is Fedde geboren. Het was een hele snelle bevalling die ik totaal nog niet zag aankomen. Fedde heeft eerst een paar dagen op de couveuse afdeling gelegen en maandag mocht hij al mee naar huis. Bij thuiskomst kwam onze kraamverzorgster langs en vrijdag was alweer haar laatste dag. Het was wel lastig om afscheid van haar te nemen, ze was echt geweldig! Morgen moet Remco weer aan het werk en is het onze eerste dag waarbij we echt met zijn tweeën zijn. Wel een klein beetje spannend natuurlijk!IMG_20160424_222925
Fedde is nog heel erg klein! Bij de geboorte woog hij 2675 gram en was hij 45 centimeter. Omdat ons tijdens veel echo`s werd verteld dat het een flinke baby zou worden, hadden wij geen kleding gekocht in maat 50. Inmiddels hebben wij dit wel in huis gehaald, maar ook hier past hij bijna wel twee keer in !

10 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.