Wishlist voor na de bevalling

Toen ik nog 30 weken zwanger was, heb ik al een wishlist voor na de bevalling opgesteld. Ik vind het heerlijk dat ik inmiddels weer mijn normale kleren kan dragen. Veel van mijn oude jurkjes passen nog wel, maar vind ik nu iets te kort. Gelukkig is er nog een hele hoop wat wel past en wel lekker zit. Al is mijn smaak de laatste tijd wel erg veranderd. Zo was ik voor mijn zwangerschap nog gek op kettingen, ik geloof dat ik deze inmiddels al maanden niet meer heb gedragen. Mijn liefde voor jurkjes is gelukkig niet veranderd, al heb ik de laatste tijd wel echt een zwak voor streepjes. Ik zou mijn kledingkast graag met de volgende items willen aanvullen!Esprit jurkjes

Jurkjes Esprit

Wishlist voor na de bevalling
De jurkjes uit de bovenstaande collectie komen allemaal van Esprit. Deze jurkjes vallen vaak net iets langer uit wat ik een groot pluspunt vind!

1. Een vest
Meestal draag ik blazers, maar deze wil ik ook wel een afwisselen met een lekker warm vest. Het liefst in het grijs en/of beige.
2. Nieuwe winterjas
Mijn vorige winterjas heb ik nog niet eens heel erg lang, maar is helaas een beetje vervormd door mijn zwangere buik. Ik hoop na de zomer een leuke jas te kunnen vinden. Dit is bij mij altijd erg moeilijk, vaak zijn ze te kort, te duur of niet warm genoeg.
3. Zwart jurkje met (half)lange mouwen
Dit wordt waarschijnlijk het kledingstuk wat ik het meest ga dragen. Ik ben dol op mijn basic jurkjes! De zwarte basic jurkjes die ik had, passen helaas niet meer. Ik ben opzoek naar een nieuwe en wel dringend ook! Wanneer ik er eindelijk weer een vind die aan al mijn eisen voldoet, koop ik er denk ik meteen twee van. En natuurlijk doen jurkjes met leuke printjes het bij mi jook altijd erg goed.
4. Tankini
Dit jaar gaan wij waarschijnlijk nog 1 a 2 keer een weekendje weg, Hier willen wij ook graag gaan zwemmen. Ik heb nog een badpak, maar zou er ook graag een tankini bij willen hebben.

5 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.