FOTODAGBOEK #6

In mijn vorige fotodagboek schreef ik nog over mijn zwangerschapsverlof waar ik erg naar uitkeek. Lang heb ik er niet kunnen van genieten, één dag later werd Fedde al geboren. Inmiddels is hij alweer 3 weken oud en vliegt de tijd echt voorbij. Ik geniet iedere dag van hem en mijn hoofd staat nog niet zo naar het bloggen. Ik heb er wel zin in, maar het wil gewoon nog niet echt. Voor hij werd geboren had ik mij voorgenomen om niet te veel foto`s van hem online te zetten. Maar ja, óok ik vind mijn zoon de allermooiste van de hele wereld en ben hartstikke trots op hem en deel dit het liefst met zoveel mogelijk mensen. Al probeer ik vanaf nu niet teveel foto`s van hem te delen (hopen dat het lukt)! Iedere dag ben ik veel met Fedde bezig. De foto`s in deze blogpost zullen vooral baby gerelateerd zijn. Ook dit keer staan de foto`s weer in willekeurige volgorde.Geboortekaartje Fedde

Het was een hele zoektocht om een leuk geboortekaartje te vinden. Ik heb ongeveer alle webshops die geboortekaartjes verkopen ook echt bekeken. Na heel lang zoeken hebben wij ‘ons’ kaartje eindelijk gevonden.baby van de maandZouden jullie willen stemmen op Fedde voor de ‘Kraamzus baby van de maand’ verkiezing?Zelfgemaakte appelmoesMijn favoriet van dit moment: Zelfgemaakte appelmoes!JurkjesIn de afgelopen maanden kreeg ik wel eens de vraag of ik ‘straks’ ook weer over jurkjes ga schrijven. Inmiddels pas ik veel van mijn oude jurkjes weer en hoop ik binnenkort een nieuwe outfit te kunnen plaatsen.Setje z8De laatste weken is er natuurlijk veel kraamvisite geweest. Dit setje kreeg ik cadeau van mijn tante en ik ben er helemaal verliefd op! Deken anoukVriendin Anouk heeft dit dekentje voor Fedde gehaakt, ze is hier maanden mee bezig geweest. Ontzettend lief en hij is erg mooi geworden!
JumbollenOp Koningsdag bleef ik lekker thuis en heb ik heerlijk met Fedde op de bank geknuffeld. Deze jumbollen waren heerlijk!
Remco en Fedde
Eindelijk een mooie foto van ons drieën!

7 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.