Alle zwangerschapsoutfits

Tijdens mijn zwangerschapsverlof wilde ik graag nog een aantal outfits gaan fotograferen en flink voorruitschijven voor mijn blog. Inmiddels weten jullie allemaal hoe dit is geëindigd. Toch leek het mij leuk om alle zwangerschapsoutfits op een rij te zetten, het zijn er helaas niet heel veel. Deze outfits staan in chronologische volgorde . Met een week of 20 begon mijn buik eindelijk een beetje te groeien. Ik droeg wat losvallende jurkjes, dat ik zwanger was  viel toen nog niet heel erg op. Ik hoor veel verhalen van vrouwen die na de bevalling hun buik heel erg gaan missen, dit is bij mij totaal niet het geval. Ik ben zo blij dat ik mijn teennagels weer kan lakken, mijn veters kan strikken en mijn voeten weer kan zien. 🙂 En het allerleukste… Dat Fedde er eindelijk is en ik iedere dag van hem kan en mag genieten!Outfit zwanger jurk
Outfit zwangeroutfit buik zwangerZwangerschapsoutfitsbabybumpzwanger

2 reacties

  1. Je was heel mooi zwanger, maar je bent als mem nog mooier. Of ben ik nu bevooroordeeld 😇Fedde is echt een heel mooi en lief jongetje

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.