6 weken verder

Inmiddels zijn we alweer een aantal weken verder, van het bloggen is nog niet veel terecht gekomen.  Fedde heeft natuurlijk voorrang op alles, bloggen heeft nu even niet mijn prioriteit. En om eerlijk te zijn heb ik er ook niet altijd evenveel zin in.  De komende tijd staan er weer veel leuke dingen te gebeuren, dingen waar ik graag over wil gaan schrijven en met jullie wil gaan delen. De eerste paar weken stond mijn leven flink op zijn kop, vooral omdat het allemaal zo snel en onverwacht gebeurde. Vanaf het eerste moment is hij natuurlijk niet meer weg te denken. Met ons gaat het heel erg goed, ik probeer de dingen langzaamaan weer op te pakken. Zo ga ik weer bezig met de laatste dingen van mij opleiding. Ik had gehoopt dit voor de bevalling af te kunnen ronden , maar toen besloot Fedde om 4 weken eerder te komen:). Daarnaast doe ik ook weer wat meer dingen voor mijzelf en bloggen hoort hier natuurlijk ook bij!

20160522_121559

Pricacy
Fedde is nu 6  weken oud en ik heb al meer foto’s van hem gedeeld dan de bedoeling was. Tegen de tijd dat Fedde een jaar of 10 is zullen de foto’s die ik online heb gezet vast heel lastig zijn te vinden, ik denk dus niet dat hij er later mee gepest kan worden. Ik vind het gewoon geen fijn idee dat iedereen  zijn foto’s maar kan bekijken. Ik heb er geen problemen mee dat de vaste lezers van mijn blog zijn foto’s kunnen bekijken, maar je weet niet wie er nog meer meelezen. Daarom heb besloten om niet teveel foto’s van hem te gaan delen. Dit zal af en toe wel lastig zijn, ik ben hartstikke trots op mijn kleine kereltje en wil alle mooie foto’s natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten zien, aan de andere kant vind ik het ook erg belangrijk om zijn privacy te beschermen.

Als laatste zou ik jullie willen vragen om op Fedde te stemmen voor de ‘baby van de maand verkiezing’.

3 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.