Tiptop gestijld op vakantie, zo doe je dat!

Vakantie is ontzettend leuk, maar vaak gaat een stijlvol stedentripje niet samen met een klein hostel of primitieve tent. Als jij deze vakantie een echte modestad op de planning hebt staan, wil je er uiteraard op je best uitzien. Met de volgende tips is dat mogelijk, zelfs als je in een oververhit tentje slaapt!Vakantie

Wit is echt wit
Onverwoestbaar wit, het klinkt als een onmogelijke opdracht. Het is vaak thuis al een hele uitdaging om je kleding wit te houden, laat staan als je in een tentje of hostel slaapt. Gelukkig bestaat er een geweldige oplossing: de bloesjes van het merk Elizabeth & Clarke. De kledingstukken zijn gefabriceerd van absorberend materiaal, zodat geen enkele viezigheid zich aan jouw blouse hecht. Rode wijn, cocktails, pastasaus en zelf waterijsjes: alles glijdt er gewoon vanaf. Je shirtje blijft prachtig wit en jij bespaart heel wat stressende situaties op het terras. Bovendien zijn deze kledingstukken voorzien van een fijn prijskaartje, ook niet geheel onbelangrijk.

Zonder toeristisch tintje
Comfort is absoluut een pro op vakantie. Toch gaan comfort, denk aan trainingsbroeken, niet altijd gepaard met stijlvolle items. Zie je jezelf namelijk al op hakken door Milaan banjeren? Gebruik in dit geval accessoires om je ietwat simpele of saaie outfit op te leuken. Accessoires geven een boost aan het totaalplaatje en zijn vaak comfortabeler dan hakken, in dit geval. Als jij ook dure gadgets meeneemt, zoals een MacBook, is het tevens leuk om deze van een toffe look te voorzien. Een marmeren MacBook Pro 13 inch hoes bijvoorbeeld, of wellicht een luxe lederen MacBook Pro Retina 15 inch hoes. Zo’n fashionable accessoire is niet enkel een waardige toevoeging voor jouw outfit, maar haalt tevens dat toeristische tintje van je look af. Wie zal immers verwachten dat jij met een stoere MacBook Pro 15 inch hoes om je laptop, hardwerkend op een terrasje, een toerist bent?

Ananas-620x350

 

Strijk alternatief
Een strijkbout in je koffer of handbagage meenemen is geen optie. Maar hoe krijgen we dan al die kreukels uit onze kleding gestreken? Zelfs op een primitieve camping heb je nog twee goede alternatieven. Spijt je bloesje in met wat water, gebruik bijvoorbeeld een plantenspuit, zodat deze lichtvochtig wordt. Vervolgens hang je het kledingstuk in de zon, waarna de zonnestralen de rest voor je doen. Als tweede optie kun je jouw blouse aan ophangen in de doucheruimte of badkamer. Het stoom dat vrijkomt van het warme water heeft een zelfde effect als bij een stomerij. Jouw kledingstuk wordt langzamerhand kreukelvrij en is klaar om gedragen te worden.

Komen deze tips goed van pas voor jouw eerstvolgende vakantie?

 artikel-mysupersweetlife

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.