Onder het stof vandaan!

Mijn laatste blogpost is alweer van een maand geleden! Tegen een aantal vrienden en familieleden heb ik al verteld om te gaan stoppen met bloggen. Als ik dan via via hoor dat bekenden mijn blog zo leuk vinden en deze graag lezen, voelt het toch wel alsof ik iets mis.  Vooral wanneer ik iets nieuws had kocht of wanneer Fedde een hele leuke outfit draagt vind ik het jammer dat ik dit niet meer kan delen.. Natuurlijk bestaat er ook Instagram voor zulk soort dingen, maar ik heb het gevoel dat ik hier niet genoeg kan vertellen. Na een aantal nachtjes weg op Texel was dit gevoel van leuke dingen willen delen alleen maar sterker geworden. Maar bloggende moeders, waar halen jullie in hemelsnaam de tijd vandaan? Deze blogpost schrijf ik met een slapende Fedde op mijn arm. En dat is niet ideaal kan ik jullie vertellen.. Hij is nu op mijn arm in slaap gevallen, wanneer ik hem in zijn bedje leg wordt hij weer wakker. En wanneer hij slaapt is er altijd wel een wasje die op mij staat te wachten, of moet er nodig weer een stofzuiger door het huis worden gehaald. Dus dan maar zo, bloggen en tegelijkertijd met een slapende Fedde knuffelen is ook wel erg gezellig! Het enige nadeel is dat ik alles met één hand moet typen. Voor elke hoofdletter gebruik ik caps lock en voor een uitroepteken en vraagteken google ik het woord en kopieer deze vervolgens uit een van de teksten, conclusie van deze blogpost? Ik mis het bloggen. Het wil alleen nog niet zo.. Ik zal wat vaker proberen om mijn laptop onder het stof vandaan te halen om een blogpost te schrijven. De volgende keer hopelijk met twee handen!

Texel

Oh ja, Texel was heerlijk! Ik kan nu al niet wachten om weer met zijn drieën weg te gaan!

3 comments

  1. Ik heb dat dus ook een beetje. Aan de ene kant wil ik stoppen met bloggen, omdat ik er de laatste tijd gewoon geen tijd en zin meer voor heb. Aan de andere kant ben ik bang dat ik een periode heb waarin ik het weer geweldig vind en dat ik dan spijt krijg dat ik ben gestopt!

  2. Haha ik heb zo ook wel eens getypt. Snap het volkomen. Misschien gewoon weer beginnen om 1 of 2 keer per week te bloggen als het lukt? Het hoeft toch ook niet elke dag?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.