Babykleren van Z8

Fedde zijn garderobe bestaat vooral uit kleertjes van Hema. Sinds kort heb ik hier ook een aantal kleren van het merk Z8 aan toe kunnen toevoegen. Z8 heeft zoveel leuke jongenskleding.! Van mijn tante kreeg ik een setje van Z8  als kraamcadeau. Van een bon die Fedde cadeau kreeg heb ik nog iets uit kunnen zoeken. En Fedde is baby van de maand geworden bij Kraamzus, ook hierbij won hij een bon van Z8. Als laatst heb ik nog een shirtje van dit merk van iemand overgekocht. Fedde heeft nu nog maat 56, maar in maatje 62 en 68 liggen dus een hele hoop leuke kleren op hem te wachten! Als we deze bonnen niet hadden gekregen. had ik niet snel iets van dit merk gekocht. Hoe leuk het ook is, ik zou niet snel 18 euro betalen voor een shirt waar hij binnen no time weer is uitgegroeid. In verband met zijn privacy heb ik besloten om geen herkenbare foto`s meer van hem te delen. Tenminste niet waar zijn gezicht op staat. Ik vroeg me af of het jullie ook leuk lijkt om eens in de zoveel tijd outfits van Fedde te kunnen bekijken?babykleding
z8babykleding Z8Hoe denk jij over merkkleding voor baby`s? 

2 reacties

  1. Wat een super leuke dingen! Ik ben inmiddels zelf 25 weken zwanger van een kleine meid en kan echt niks laten liggen in de winkels. Zelf heb ik ook baby kleertjes geshopt van bepaalde merken. Ik moet zeggen dat je echt wel verschil voelt wat betreft stof en de drukkertjes gaan een stuk makkelijker open en dicht dan bij bijv zeeman kleertjes. Ik heb ook kleertjes die vroeger van mijn zusje en nichtje zijn geweest gehad. Dit zijn ook merk pakjes en ik moet zeggen dat het er nog als nieuw uitziet en ik geef het gewoon weer door aan de volgende die een meisje krijgt haha 🙂

    Heel veel geluk met je gezinnetje <3

    liefs robin,
    http://www.ourlovejourneyy.blogspot.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.