Mijn ervaring met Jouw Marktkraam

Een hele tijd geleden opende het eerste ‘Jouw Marktkraam’ filiaal in Leeuwarden. Sinds die tijd ben ik enorm benieuwd naar deze winkel. Deze winkel staat vol met stellingen, je kan hier je eigen stelling/kraam huren, zij verkopen het voor jou en de opbrengst wordt aan het einde van de week op jouw rekening gestort. Ik heb er een kijkje genomen en heb natuurlijk ook zelf een kraam gehuurd. Helaas ben ik vergeten om foto`s van mijn eigen kraam te maken, maar  mijn ervaring wil ik wel graag met jullie delen. Bekijk hier of er ook een filiaal bij jou in de buurt zit.Jouw maktkraam

Jouw Marktkraam Leeuwarden

Bij het huren van de kraam werd ik ontvangen door twee hele vriendelijke dames! Er werd een huurcontract voor mij opgesteld en een kraam gereserveerd. Op de eerste dag kwam ik bepakt en bezakt binnen om mijn kraam in te richten. Bij het huren van een kraam krijg je prijsstickers mee zodat je thuis alles rustig kunt uitzoeken en een prijsje kunt geven. Ook kledinghangers kun je hier lenen. Ik had vooral veel dameskleding en wat babykleren verzameld om te kunnen verkopen. Een gouden zet bleek achteraf, baby (en kinder) kleding is erg in trek. Jouw Marktkraam heeft een eigen app waarin je je inkomsten kunt bijhouden. Deze heb ik natuurlijk meteen gedownload en fanatiek bijgehouden. Na twee dagen had ik al zoveel verkocht dat ik besloot om de kraam met nog wat dingen aan te vullen. Hier werd ik door een van de medewerkers aangesproken, ze vertelde mij dat de prijzen wel iets omhoog konden en gaf nog wat tips.

Jouw marktkraam schrans

Van een aantal items heb ik de prijs ietsjes verhoogd. Ik had al aardig wat verdiend en wilde graag van de spullen af. Op deze manier kon ik andere mensen blij maken met leuke koopjes. Voor blazers vroeg ik 2,50, kinderkleding ging weg voor 0,50 en jurkjes waren zo rond 2 euro. Wanneer je een kraam wil huren kun je dus wel iets meer vragen. Aan het einde van de week stond er 103 euro op de teller. Mocht ik over een tijdje weer wat spullen kwijt willen, huur ik zeker weer een kraam bij Jouw Marktkraam. Bij deze wil ik de dames van Jouw Marktkraam de Schrans (Leeuwarden) erg bedankten voor de goede service!

6 reacties

  1. ja ik heb dat ook eens gedaan en dik verdiend! mooi bedrag heb je in 1 week! maar je bent inderdaad wel heel goedkoop!

  2. Hier bij ons zit er helaas geen vlakbij. Wel op zo’n 20 minuten rijden, maar daar vond ik het assortiment niet heel denderend. Jammer, want het concept vind ik wel erg leuk. Tof dat je zo snel al een leuk zakcentje hebt verdiend.

  3. […] de herfst toch mooi zijn! Afgelopen week huurde ik weer een kraam bij Jouw Marktkraam. Dit deed ik al eens eerder, maar toen was de eindstand toch iets beter. Deze maand deed ik weer een aantal leuke aankopen […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.