Bestelling van Forever 21

Met slechts 10 jurkjes in mijn kledingkast bleef er niet zoveel over om uit te kiezen. Zelfs mijn geliefde bloemenprint hing niet meer in mijn kast. Fedde heeft inmiddels zoveel kleren dat hij wel een jaar vooruit kan! Ik besloot om weer wat jurkjes voor mijzelf te bestellen. Ik had dit al eerder gedaan bij andere merken, maar deze moest ik helaas allemaal terugsturen omdat ze niet pasten. Met deze nieuwe jurkjes kan ik weer ‘even vooruit’. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik mijn eigen stijl een beetje kwijt bent. Mijn outfits zijn de laatste tijd totaal niet ‘blog waardig’. Als het lekker zit ben ik al tevreden! Bekijk hieronder de foto`s van mijn nieuwe jurkjes:Bestelling Forever 21

Naast mijn nieuwe jurkjes besloot ik ook nog twee kettingen te bestellen. Al mijn kettingen heb ik weggedaan tijdens mijn laatste kastopruiming. Op dit moment gaat mijn voorkeur weer uit naar een iets langere ketting.Ketting

Advertenties

3 comments

  1. Leuke aankopen. Ik ben zelf 1 x in de winkel in Amsterdam geweest en het aanbod viel mij toen tegen en vooral veel kleine maatjes. Nu heb ik gewoon maat 40 (zonder zwangere buik dan normaal gesproken), maar kon niet echt slagen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.