Bestelling van Forever 21

Met slechts 10 jurkjes in mijn kledingkast bleef er niet zoveel over om uit te kiezen. Zelfs mijn geliefde bloemenprint hing niet meer in mijn kast. Fedde heeft inmiddels zoveel kleren dat hij wel een jaar vooruit kan! Ik besloot om weer wat jurkjes voor mijzelf te bestellen. Ik had dit al eerder gedaan bij andere merken, maar deze moest ik helaas allemaal terugsturen omdat ze niet pasten. Met deze nieuwe jurkjes kan ik weer ‘even vooruit’. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik mijn eigen stijl een beetje kwijt bent. Mijn outfits zijn de laatste tijd totaal niet ‘blog waardig’. Als het lekker zit ben ik al tevreden! Bekijk hieronder de foto`s van mijn nieuwe jurkjes:Bestelling Forever 21

Naast mijn nieuwe jurkjes besloot ik ook nog twee kettingen te bestellen. Al mijn kettingen heb ik weggedaan tijdens mijn laatste kastopruiming. Op dit moment gaat mijn voorkeur weer uit naar een iets langere ketting.Ketting

3 reacties

  1. Leuke aankopen. Ik ben zelf 1 x in de winkel in Amsterdam geweest en het aanbod viel mij toen tegen en vooral veel kleine maatjes. Nu heb ik gewoon maat 40 (zonder zwangere buik dan normaal gesproken), maar kon niet echt slagen.

    • Ik bestel altijd jurkjes van de plus size collectie van Forever 21, dit valt wat kleiner uit en verkopen ze in Nederland niet in de winkel.
      Liefs

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.