FOTODAGBOEK #7

Meestal plaats ik het Fotodagboek artikel altijd op vrijdag. Omdat ik niet kon wachten om mijn leuke Forever 21 aankopen met jullie te delen schoof deze blogpost gewoon een dagje op. Het is al even geleden dat ik zo ‘fanatiek’ heb geblogd. Er staan nog een hele hoop leuke ideeën om over te schrijven in mijn conceptenmapje. Deze moeten alleen nog worden uitgewerkt tot een blogpost. Hopelijk heb ik over een aantal weken nog net zoveel inspiratie. Tijd voor een nieuw fotodagboek! Omdat het een tijdje geleden is dat ik een blogpost schreef, staan er ook iets meer foto`s in deze blogpost.
Luchtmachtdagen
Enkele weken geleden vonden de luchtmachtdagen weer plaats. Wat een drukte overal!
Vuurtoren
Mijn vriend is eind juli jarig, maar kreeg nu alvast zijn verjaardagscadeau. Wij gingen met zijn drieën naar Texel. We hebben het er heerlijk gehad. Fedde was toen nog maar 10 weken oud maar kon prima mee! Ik kijk nu al uit naar ons volgende weekendje weg.
Texel
Wat hou ik toch van de waddeneilanden!
aankopen texel
Op Texel hebben ze zulke leuke interieurwinkeltjes. Dit zijn mijn aankopen van het weekendje Texel.
Vesten MS mode
Dankzij een aantal plus size bloggers ben ik MS Mode op Instagram gaan volgen. Op internet kom ik regelmatig leuke kledingstukken tegen. Ik had het idee dat dit een winkel zou zijn waar ik niet echt in de doelgroep zou passen.  Toen ik vorige week de winkel binnenliep stonden er alleen wat oudere vrouwen in de winkel. ‘Zie je wel!’ dacht ik toen nog. Tot ik verder liep.. Er was sale en er hing een rek vol met leuke vesten. Deze twee nam ik uiteindelijk mee voor een paar euro. Over een tijdje toch maar weer eens deze winkel binnenlopen!
Nieuw bed

Vorige week ging ons bed stuk. We wonen in een flat en hebben niet heel veel ruimte om dingen op te bergen. Ikea verkoopt bedden met lades eronder, dit leek mij erg handig. Donderdag kregen wij hem binnen en werd hij voor ons in elkaar gezet!
Wipstoel
Heerlijk in de wipstoel!
Dora
Even wat boodschappen doen bij Kruidvat, hier zag ik allemaal verschillende Dora poppetjes. Ik vond ze zo leuk!
Ombre
Het mag dan niet meer zo populair zijn dan een paar jaar geleden, ik blijf dit erg leuk vinden. Deze ombré haarverf wordt nog wel verkocht bij Wibra.
Jouw maktkraam
Ik huurde een kraam bij Jouw Marktkraam in Leeuwarden en schreef er een blogpost over. Je kunt hem hier lezen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.