Outfits van Fedde

Het is altijd zo leuk om outfits van baby`s en kinderen te bekijken. Dit is tegenwoordig een van mijn favoriete soorten blogs om te lezen. Natuurlijk doe ik iedere dag mijn best om Fedde zo leuk mogelijk aan te kleden. Op dit moment draagt hij nog steeds maat 56, maar in de grotere maatjes heb ik ook al veel leuke setjes voor hem in de kast liggen. Fedde is alweer 11 weken oud, wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel. Dit zijn mijn favoriete outfits in maat 56. Onderaan de foto`s staat beschreven waar alles vandaan komt. Wees gewaarschuwd, het meeste komt van Hema. En nee, dit is niet gesponsord, ik vind de babykleding van Hema gewoon heel erg leuk. De derde outfit droeg hij tijdens vaderdag, Remco vond dit natuurlijk een hele leuke verrassing en was ontzettend trots 🙂
Outfits van Fedde

Outfit 1:Shirt- Feetje, broekje- H&M, sokjes – Hema
Outfit 2: Romper- Hema, shirtje- Hema, broekje- Hema, sloffen- H&M
Outfit 3: Romper- Hema,  vestje- Hema, broekje- Hema, sloffen- H&M
Outfit 4: Vestje: Primark, romper- Hema, broekje- Hema, sokken- Hema

 

 

 

Eén reactie

  1. […] Vorige keer dat ik Fedde zijn outfits deelde was hij nog wel heel erg klein. Ik kan me eigenlijk al niet eens meer voorstellen dat hij ooit zo klein is geweest. Inmiddels draagt Fedde alweer kleren in maatje 74/80, maat 74 wordt zelfs alweer wat aan de te krappe kant. Het is wel duidelijk dat donkerblauw een van mijn favoriete kleuren is. Voor Fedde zijn kleren slaag ik nog steeds het beste bij Hema. Al komt daar waarschijnlijk wel verandering in. Afgelopen week is er een Zara in Leeuwarden geopend, de broekjes en shirtjes voor jongens zijn hier ook wel heel erg mooi. Ik ben nog niet in de Zara in Leeuwarden geweest, maar ga er volgende week wel even naartoe. Hij heeft namelijk niet zoveel shirtjes in maat 80. Als ik een aantal leuke dingen in de Zara weet te vinden, laat ik deze eind volgende week zien in een shoplog. Ook de Wibra en Zeeman hebben af en toe wel hele leuke shirtjes, rompers of broekjes. De romper met lange mouwen met allemaal dieren van Wibra is op dit moment een van mijn favoriete kledingstukken in zijn garderobe. Laatst kocht ik ook nog twee kerstttruien/shirtjes voor Fedde zijn eerste kerst bij Zeeman. De kerstoutfits krijgen jullie eind december te zien. […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.