Favorieten van mijn Lookbook outfits

Iedere dag tijdens het ontbijt kijk ik een of twee vlogs. Gisteren kwam ik erachter dat mijn Youtube kanaal niet meer zo up to date was! Nodig tijd om deze eens aan te passen. Tijdens het aanpassen vond ik mijn oude Lookbook account. Voor diegene die niet weten wat Lookbook is: Dit is een platform waar je al je outfits kunt posten zodat je deze met anderen kunt delen. Zo leuk om al die oude outfits nogmaals te bekijken, ik ben helemaal niet meer aan de vlogs toegekomen. Ik was mijn stijl even een beetje kwijt, maar heb uit mijn oude outfit foto`s toch weer wat inspiratie kunnen halen. Om eerlijk te zijn heb ik nooit veel tijd aan mijn uiterlijk besteed, maar ik vind het wel belangrijk om er verzorgd uit (te blijven) zien. Op deze onderstaande foto`s zat ik erg lekker in mijn vel en voelde ik mij zeker in mijn jurkjes. Inmiddels draag ik bijna geen sieraden meer, maar dit zijn nog steeds outfits die ik zo aan zou kunnen trekken.

LB 1
LB 9LB 10
LB 7

 

 

3 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.