Wishlist van Wolf en Wolkje

Tegenwoordig kom je overal advertenties tegen, op straat, blogs, Facebook, Twitter, Instagram en ga zo maar door. Aan advertenties op tv, blogs en in tijdschriften stoor ik mij niet zo. Op social media vind ik het wel vervelend, meestal scrol ik het dan ook snel weer voorbij. Enkele dagen geleden scrolde ik weer door mijn Facebook timeline, er kwam een hele leuke afbeelding voorbij. Dit bleek een advertentie van de Belgische webshop Wolf en Wolkje te zijn. Dit bleek een hele leuke webshop te zijn! Zo leuk dat ik heb besloten om een aantal dingen aan mijn wishlist toe te voegen. Het speelgoed is wel wat aan de dure kant, maar o zo leuk! Vooral het speeltapijt lijkt me erg handig. Bekijk hieronder welke items er allemaal op mijn wishlist voor Fedde staan:

Wishlist Wolk en wolfjeWolf en wolkjeWolf en wolkje speelgoed

  1. Play en Go speeltapijt/ opbergzak €37,95
  2. Speelbord stad €34,95
  3. Houten alfabet blokken €59,95
  4. Pop-up speelbord noordpool €54,95
  5. Pop-up speelbord jungle €54,95
  6. DIY monster set €24,95

 

Ook heel erg leuk:
muurstickers
Deze muursticker van een flamingo of schattig hertje

Sonny Angel
Ooit gehoord van Sonny Angel poppetjes? Deze poppetjes komen uit Japan en zijn verkrijgbaar in verschillende thema`s. Je kiest een thema en vervolgens is het een verrassing welk poppetje je precies binnenkrijgt. Ze zijn 7,5 centimeter hoog en geschikt vanaf 3 jaar. Voor €8,95.

 

 

2 comments

  1. Die muurstickers zijn inderdaad erg leuk. Ook al erg veel goede dingen gehoord van Wolf & Wolkje! Ziet er een mooie winkel uit!!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.