Op zoek naar mijn (nieuwe) kledingstijl

De lente en de zomer waren altijd mijn favoriete seizoenen. De laatste jaren vind ik het steeds lastiger om mij leuk te kleden tijdens het warme weer. Ik kan nooit sandalen vinden die lekker lopen en mooi zijn. Bestaat dat überhaupt wel? Leuke hippe sandalen waar je tegelijkertijd een heel eind op kunt lopen. En over mijn jurkjes draag ik liever toch nog een vestje of jasje, maar dat is nu inmiddels veel te warm. Wanneer ik foto`s terug zie van twee jaar geleden, mis ik mijn kledingstijl van toen. Voor mijn gevoel zag ik er toen veel leuker uit. Ik droeg vooral meer kleuren en printjes. Laten we zeggen dat ik een beetje op zoek ben naar mijn (nieuwe) kledingstijl. Eentje waar comfortabele kleding erg belangrijk is, maar ik er ook een beetje leuk uit wil zien! Ik weet inmiddels erg goed wat wel en niet goed bij mij past. Zo ben ik een jurkjespersoon en laat ik schoenen met hakken maar al te graag staan! Wanneer ik nu een outfit uit mijn kledingkast samenstel, ziet het er op de hanger erg leuk uit. Maar wanneer ik het draag heb ik het gevoel dat het niet klopt. Na een hele avond op Pinterest te hebben doorgebracht, op zoek naar inspiratie, ben ik weer wat dichter bij mijn oude/nieuwe kledingstijl gekomen. Zo ben ik er bijvoorbeeld achter gekomen dat ik vesten toch wel weer heel erg leuk vind. Mijn ideale outfit bestaat uit een jurkje met een mooie gekleurde print, een bijpassend vest, mooie enkellaarsjes en een leuke tas of ketting. Bekijk hieronder mijn favoriete outfits via Pinterest:

Outfit inspiratieBron
Bloemen
Bron
Casual
Bron

Floral
Bron
Hipster
Bron
Before summer ends
Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.