Kan ik mijzelf nog wel een blogger noemen?

Stoppen met bloggen of toch doorgaan? Ik denk dat dit een vraag is die mij nu al meer dan een jaar bezighoud. Al meerdere malen heb ik besloten om te gaan stoppen, om vervolgens toch weer te willen beginnen. Na lang nadenken dacht ik dat het misschien een goed idee zou zijn om een totaal nieuwe blog te beginnen, dit zou mij vast weer nieuwe ideeën en nieuwe inspiratie geven. Helaas bleek dit ook niet het geval te zijn. Veel tijd voor het bloggen heb ik niet. Mijn laptop staat altijd op tafel, op de bank of in de slaapkamer. Zodra ik even tijd heb start ik hem op, maar vaak klap ik hem binnen 5 minuten ook weer dicht omdat er weer iets tussendoor komt. Ik mis het wel, het bloggen. Voorgoed stoppen kan ik ook niet over mijn hart verkrijgen. Ik vind het gewoon veel te leuk om dingen van mij af te schrijven en alle leuke momenten in mijn leven te kunnen delen op mijn blog. Bloggen is toch mijn uitlaatklep. Ik begin het steeds meer te missen, maar heb wel weinig tijd. Vanaf nu wil ik gaan proberen om twee keer in de week een blogpost online te zetten, zondag en woensdag leken mij wel mooie dagen hiervoor. Blogger

Al denk ik wel dat mijn blog er anders uit gaat zien dan voorheen. Mijn leven draait nu vooral om Fedde, ik doe wel mijn best om zijn privacy te beschermen en plaats alleen foto’s en filmpjes op mijn afgeschermde Facebookpagina. Op mijn blog en andere social media hou ik hem het liefst zo onherkenbaar mogelijk. Mijn vorige blog draaide veel om shoplogs, outfits en jurkjes, de aankopen die ik nu doe zijn vooral voor Fedde. Veel outfits van mij hoeven jullie niet te verwachten. Een simpel jurkje met een comfortabel vest is nu niet echt een hele modieuze outfit. Dus.. Kan en mag ik mijzelf nog wel een blogger noemen? Ik vind van wel! Dat is het voordeel van een eigen blog hebben. Je bent zelf baas en jij bepaalt wanneer er iets online komt. Al zal mijn blog wel meer een online dagboek worden.

De laatste tijd is er veel gebeurd waar ik graag over had willen schrijven. Het weekendje Texel bijvoorbeeld! Binnenkort gaan wij weer een weekend weg met zijn drieën. Hier wil ik sowieso wel over gaan bloggen! Daarnaast heb ik werk gevonden en heb mijn kinder-EHBO diploma behaald, ik mag per september beginnen en kijk er heel erg naar uit. Komende woensdag om 16:00 uur staat er weer een nieuwe blogpost online, hopelijk tot dan 😉

2 reacties

  1. He meid, je doet zo je best en je maakt er gewoon het beste van. Geniet van wat je wel kunt doen, maar voel je niet schuldig tegenover ons. We begrijpen het, lijkt mij, allemaal wel.
    Lekker genieten en blij zijn! 😄

  2. Ik vind het echt niet erg als bloggers niet vaak uploaden. Ik zou het jammer vinden als je zou stoppen omdat je niet vaak genoeg iets online zet. Ik volg je via Bloglovin’ en als er iets op de blog komt zie ik het toch wel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.