Een weekendje naar Drenthe

Terwijl ik dit schrijf zit ik in de auto terug van een superleuk weekend in Drenthe. Begin deze zomer waren wij naar Texel geweest. Dit was ons eerste weekend met zijn drieën, het was zo leuk dat wij besloten om nog een weekendje weg te boeken. Onze keuze viel op vakantiepark Hunzedal vlakbij Borger. Hier waren we beide al eerder geweest en dit was ons toen goed bevallen. Wij hebben prachtig weer gehad en keken er vooral erg naar uit omdat wij hier voor de eerste keer met Fedde zouden gaan zwemmen. HunzedalOns huisjeWater

Vrijdag 
Met een volledig bepakte auto reden wij vrijdagochtend Leeuwarden uit. Ongelooflijk hoeveel je nodig hebt met een baby! De eerste stop? Groningen, voor een rondje Primark. Ik geloof dat ik in zo’n korte tijd nog nooit zo vaak bij Primark ben geweest. Over een week of 3 ben ik er alweer. Volgens mij wordt dit mijn vierde keer in twee maanden. Afgelopen vrijdag was het ontzettend warm. Na het shoppen zijn we zo snel mogelijk doorgereden naar Borger, de auto uitgeladen en meteen doorgegaan naar het zwembad. Fedde vond zijn eerste keer zwemmen heerlijk. Na twintig minuten zwemmen was ons kleine mannetje doodop en viel hij bij mij op schoot in slaap. Aan het eind van de middag heeft hij heerlijk in zijn luier buiten op een kleed in het gras gespeeld. Niet alleen wij hebben genoten, ook Fedde vond dit weekendje erg leuk.
Hunzedal meerHunnebeddenLaatste avond
Zaterdag, zondag en maandag 
De rest van de dagen verliepen ongeveer hetzelfde: ’s ochtends ontbijten met verse broodjes, in de middag zwemmen en lekker buiten zitten. Hunzedal is een prachtig park en wij hebben hier heerlijk kunnen wandelen. Zondag zijn we nog even naar het dichtstbijzijnde dorpje Borger gegaan en hebben wij een aantal hunebedden bekeken. In de avond haalden wij pizza en speelden wij het bordspel levensweg. En toen.. Toen was het alweer maandag. Zo’n weekend vliegt altijd veel te snel voorbij.  We zijn heerlijk tot rust gekomen en hebben genoten. Omdat Fedde het zwemmen zo lekker vond, zijn wij maandagochtend nog even naar het zwembad geweest en zijn daarna naar huis gegaan. Ik had er zo nog een paar dagen achteraan willen plakken. Maar nu we weer onderweg naar huis zijn, verlang ik ook wel weer naar ons eigen bed, onze katten en eigen spullen.
Primark 5
vesten en jas pyjama kleren fedde
Een tijdje geleden kocht ik bij Primark al een zelfde soort jas, alleen dan in het zwart. Deze bruine kleur vond ik ook er leuk, voor 25 euro kon ik hem niet laten hangen. Verder kocht ik nog twee vesten en nieuwe pyjama`s. De babykleding valt meestal erg klein uit waardoor ik nooit weet welke maat ik nu precies voor Fedde moet halen. Hij heeft nu maat 68, bij de Primark nam ik maat 80 mee. Dit past binnenkort vast wel!

Eén reactie

  1. Leuk om te lezen lieverd! Schattig vestje voor Fedde. Wat gaat het snel hè, met de kleertjes. Voordat we het weten passen onze knappe knullen inderdaad al in maat 80.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.