Shoplog voor Fedde

Vandaag is Fedde precies 5 maanden en zit hij alweer in maat 68. Hij geniet al een paar weken van fruithapjes en eet sinds kort ook groentehapjes. De eerste keer kreeg hij banaan, maar dit was niet zo`n succes. Nectarine is op dit moment zijn favoriete fruit. Het is al echt een eigen persoontje met een eigen wil. Het is zo`n vrolijk lief kereltje en ik geniet iedere dag van hem. Hij is nu echt de wereld aan het ontdekken en wil alles zien. Fedde vind het dan ook niet zo leuk meer om op een kleed te spelen. Het liefste wil hij de hele tijd zitten zodat hij alles kan bekijken. Ik vind het zo bijzonder om te zien hoe hij elke week weer meer leert en ik ben zo ontzettend trots op hem!

Over naar de shoplog. Met dit prachtige weer ga ik regelmatig wandelen met Fedde. Eigenlijk zou ik dit iedere dag moeten doen, maar soms vind ik het echt te warm. Tijdens het wandelen beland ik regelmatig in het winkelcentrum Bilgaard  in Leeuwarden, dit is zo`n vijf a tien minuten van ons huis. Hier zit onder andere een Zeeman en een Hema. Meestal kom ik dan ook niet met lege handen thuis. Nu de herfstcollectie weer in de winkels hangt, heb ik weer een hoop leuke dingen voor ons kleine boef gekocht. Ik ben nu al heel erg benieuwd hoe al deze kleren hem straks staan.
hm
Twee shirtjes en een broekje van H&M. Ik ben helemaal verliefd op het setje, dit wordt straks mijn favoriete outfit voor Fedde.
prenatal
Toen ik deze shirtjes en broekjes in de folder van Prenatal zag staan heb ik ze meteen besteld. Shirtjes en broekjes met leuke kleuren en printjes vind ik zo leuk voor Fedde.
hema
Ook dit setje met twee broekjes vond ik veel te schattig, met een basic shirtje erop is dit een leuke outfit.
zeeman
Dit zijn al lekkere warme truien voor als het wat kouder wordt. Deze kocht ik bij Zeeman. Wanneer je deze truien ook wilt halen wil ik jullie wel waarschuwen. Veel van deze truien hebben verschillende mouwen, de een is namelijk langer dan de ander.
big-bazar
Fedde is hier nu nog wel te jong voor, maar ik hoop zo dat hij later van auto`s houdt. Ik keek er al naar uit om zo`n speelmat voor hem te kopen waarop allerlei wegen staan afgebeeld. Dit is een speelmat en opbergdoos in één en lijkt me erg handig, ik kocht deze bij Big Bazar.

Wat is jouw laatste aankoop?

3 reacties

  1. Die autospeelmat/opbergdoos is super handig! Ik ga eens kijken of ze hem nu nog verkopen. Bespaart ruimte en meteen opbergruimte voor de auto’s enzo. Al is ons kindje er met drie maanden ook nog wel klein voor.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.