10 x geluksmomentjes

Fedde speelt even lekker op de grond en ik besluit om een nieuw blogje te gaan schrijven. Normaal gesproken schrijf ik de tekst voor een blogje even snel tussendoor op mijn mobiel, mail ik dit door en maak ik de blogpost op de laptop helemaal af. Met als resultaat dat er nu tig onafgemaakte blogposts in mijn concepten staan. Ik heb het er al tijden over dat ik mijn blog weer wil oppakken, dit ga ik nu ook ECHT doen! Woensdag, vrijdag en zondag worden mijn vaste uploaddagen. Vandaag deel ik 10 geluksmomentjes van de afgelopen week.10-x-geluksmomentjes
10 x geluksmomentjes

♥ Fedde die de hele tijd op 1 vingertje sabbelt. Smelt, dit ziet er zo schattig uit!

♥ Met mooi weer op het balkon zitten. Heerlijk, ik kan echt van zulk soort momentjes genieten.

♥ Ik hou er niet zo van om te koken, maar voor Fedde maak ik met alle liefde fruit en groentehapjes klaar. Al helemaal wanneer Fedde het met allemaal Hmm en mjam geluiden op aan het eten is.

♥ Nagenieten van een heel leuk weekend Center parcs met mijn schoonouders, Fedde en Remco. Het was zo leuk en gezellig!

♥ Dat Fedde lekker aan het spelen is en ik rustig een blogje kan schrijven.

♥ Dat Fedde elke dag weer nieuwe dingen leert en zich steeds meer bewust is van de wereld om hem heen. Hij doet het zo goed en ik ben natuurlijk hartstikke trots op hem.

♥ Het lezen van andere blogs! Vooral de blog van Dina- Dinastie, Malou- Madebymalou, Rosanne- LifebyRosie en Margo van HetisMarg.nl lees ik erg graag.

♥ Het bloggen op zich! Ik vind bloggen erg leuk en kan er steeds wat meer tijd voor vinden. En blogs lezen natuurlijk! Op het moment is vloggen erg populair, hierdoor stoppen er veel mensen met bloggen en blijven alleen de mensen over die bloggen echt leuk vinden. Bloggen wordt weer iets meer het bloggen van vroeger, een soort online dagboek met foto`s. Daar hou ik wel van!

♥ Nieuwe kleren voor mijzelf en voor Fedde. Ik kan er enorm van genieten om kleren voor mijn kleine boefje te kopen, maar zelf had ik ook echt wat nieuwe jurkjes en vesten nodig. Laat de herfst en winter maar komen!

♥ Over de herfst en winter gesproken, hier heb ik erg veel zin in! De zomer en lente vind ik heerlijk, maar wanneer de zomer bijna is afgelopen, kijk ik altijd weer uit naar het herfstige weer. Lekker knus binnen, kaarsjes aan en onder een dekentje op de bank.

Fedde begint nu een beetje te jammeren, perfect getimed want ik was net deze blogpost aan het afsluiten. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

liefs-tineke

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.